den 5 mar, 2018
Vårvindarna kommer med förändring

Hej fina du, Massor med snö ute och minustecknet på termometern envisas fortfarande med att vara kvar. Våren känns väldigt långt borta men jag kan garantera att det inte är långt kvar tills krokusarna tittar upp. Det hörs på fåglarna ute, känns i energin och det märks väldigt tydligt på våra katter. De går ut och in genom kattluckan hela tiden som osaliga andar med en förhoppning om att våren har kommit. Det finns väl en anledning till att det kallas “Marskatt” 😉 Vinden hör till träelementet och våren, den kommer med förändring och snart är den här och det kommer att gå snabbt. Jag ser fram emot vårvindar, krokusar och solen som värmer.

Hatar eller älskar du vind så har du på något sätt en relation till våren och träelementet. Berörs du inte speciellt mycket eller till och med gillar när det blåser så skulle vi säga att du har ett balanserat träelement. Mår du dåligt eller blir arg och irriterad när det blåser ute eller är extremt känslig för drag, kan det vara en god ide att balansera upp ditt träelement.

Jag vet att jag själv för 10-15 år sedan mådde riktigt dåligt när det ven runt knutarna jag fick en inre oro och mådde inte alls bra. När jag mötte den kinesiska medicinen och jag fick klart för mig varför och hur det låg till blev det en stor AHA upplevelse och lättnad.

Bara att förstå varför kroppen reagerar och hur det hänger ihop gjorde att jag kunde andas ut. Jag tycker det är lättare att hantera det jag förstår. I dag besväras jag inte alls utan kan tycka att vindens kraft är häftig och att naturens skiftningar är fantastiska.

Ni som har läst Nyckeln till Hälsa vet att den kinesiska medicinen har klimatfaktorer som en sjukdomsorsak och vind precis som kyla som vi skrivit massor om sista tiden är en sån.

Allt som uppkommer fort, flyttar sig snabbt,ändras i karaktär, kliar, skapar darrningar och skakningar har med vind att göra. Symtomen liknar vinden i naturen precis som kyla i kroppen får saker att stanna upp, får vinden dem att flytta sig snabbt och komma och gå i styrka. När det blåser rejält ute så kommer det ofta med en klimatförändring, nästa gång håller vi tummarna för att det är vårvindarna som sveper in.

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Varma Kramar från Hermansdal

Tina  

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

    VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂 Nyfiken?

Första upplagan sålde slut på rekordtid, du kan nu att förboka nästa upplaga 🙂 Vi skickar så snart den kommer rykande färsk från tryckeriet.

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Första upplagan är nu slutsåld. Vilken succé det blev !!!

Du kan redan nu förboka ditt exemplar från andra upplagan, leveranstid beräknas till i mitten av mars.

Beställ som vanligt så skickar vi din bok så fort den kommer rykande färsk från tryckeriet ?

Vi kommer endast kunna erbjuda de som förhandsbokar möjligheten att få boken signerad, ange i så fall detta vid din beställning. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This