den 20 okt, 2016
Våra små dunbollar börjar bli stora…

I Smålands djupa skogar på en gård vid namn Hermansdal finner ni mig där jag bor tillsammans med hästar, hundar, katter, kaniner och höns. Det är en gåva att få bo på en så magisk plats som Hermansdal faktiskt är. Jag och mina djur bor som inneboende på gården som ägs av min bästa vän.

För snart 7 veckor sedan hade vi den stora lyckan att få se våra första små kycklingar komma till världen. Små kycklingar måste nog vara bland det sötaste som finns! Jag hade nog kunnat bo i hönshuset hela första helgen haha… Det gick liksom inte att se sig mätt på dessa små dunbollar!

Men kycklingar växer snabbt och nu går vi istället och väntar på att se vilka som är tuppar och vilka som är hönor. Jag är ganska säker på att av 6 kycklingar så är det två tuppar och två hönor, de andra två är fortfarande osäkert…

20161013_083025

 

Önskar dig en fin dag! 

Följ mig gärna på Facebook:

https://www.facebook.com/hermansdalseko/

https://www.facebook.com/Hermansdal-326842040803103/?fref=ts

Hemsidan: http://hermansdal.com/

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This