Våra små dunbollar börjar bli stora…
den 20 okt, 2016

I Smålands djupa skogar på en gård vid namn Hermansdal finner ni mig där jag bor tillsammans med hästar, hundar, katter, kaniner och höns. Det är en gåva att få bo på en så magisk plats som Hermansdal faktiskt är. Jag och mina djur bor som inneboende på gården som ägs av min bästa vän.

För snart 7 veckor sedan hade vi den stora lyckan att få se våra första små kycklingar komma till världen. Små kycklingar måste nog vara bland det sötaste som finns! Jag hade nog kunnat bo i hönshuset hela första helgen haha… Det gick liksom inte att se sig mätt på dessa små dunbollar!

Men kycklingar växer snabbt och nu går vi istället och väntar på att se vilka som är tuppar och vilka som är hönor. Jag är ganska säker på att av 6 kycklingar så är det två tuppar och två hönor, de andra två är fortfarande osäkert…

20161013_083025

 

Önskar dig en fin dag! 

Följ mig gärna på Facebook:

https://www.facebook.com/hermansdalseko/

https://www.facebook.com/Hermansdal-326842040803103/?fref=ts

Hemsidan: http://hermansdal.com/

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Ny webbkurs

Nu släpps Mat som medicin 2021

Kursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Arkiv

Följ Hermansdal

error: Content is protected !!
Ny webbkurs - Mat som medicin 2021!

Ny webbkurs - Mat som medicin 2021!

Kursen för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen. Kursen startar den 4 januari 2021. Boka din plats idag!

 

Läs mer om kursen här

 

För mer info, prenumerera gärna på vårat nyhetsbrev!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This