Våra älskade och hatade känslor
den 12 apr, 2018

Hej fina du 🙂 Vilket vårväder vi har, hoppas att du har det lika fantastiskt som vi på Hermansdal. Jag skriver och skriver är det inte på bloggen eller frågeformulär till våra telefonkonsultationer så skriver jag på vår ”känslobok”. Jag älskar verkligen att skriva och jag ser fram emot att vi så småningom kan ge ut ”Känsloboken”. Den kommer att vara helt unik och ensam i sitt slag. Ett för dig nytt sätt att se på känslor och hantera och transformera dem med konkreta verktyg som fungerar. Nyckeln till Hälsa är en stor hjälp på vägen den också, men nu blir det en hel bok om bara våra känslor och vad vi kan göra för att de inte ska ta kontrollen över oss och vårt liv. Vi vill jobba med känslorna och lyssna på dem så att vi tar oss dit vi vill i livet. De skall inte vara ett hinder utan hjälpa oss i stället.

Hur ofta har du inte hört att vi skall kontrollera känslorna. Vi skall hålla dem i chack och inte låta dem ta över. Det är bara känslor. Vi försöker negligera, stänga av eller trycka undan dem för att slippa känna. Tänk om det är så att det är helt fel väg? Ju mer vi försöker trycka undan känslor vi inte tycker om desto större benägenhet har de att komma tillbaka ännu starkare. Varför då  jo de vill oss något. Så stanna upp och lyssna och försök att förstå i stället. Vad har du för tankar bakom känslorna?

Känslor är viktiga och vill säga något de talar om i fall vi är på rätt väg eller inte och de berättar för oss hur vår fysiska kropp mår.

Hur många i dag har inte hört talas om attraktionslagen och vet att vi skall tänka och känna positivt för att dra till oss det vi vill ha, och hur många vet inte hur otroligt svårt det är till och med omöjligt att göra det när man mår dåligt. Ju fler negativa känslor och tankar desto längre bort från den dröm man vill attrahera känner man sig.  Det är så frustrerande. Tänk om du hade verktyg som fungerade för att hantera din känslor och transformera dem och få en bättre balans. Skulle inte det kännas fantastiskt. Jag kan garantera dig att det är en underbar känsla, även om det kan tyckas vara omöjligt när man inte förstår hur det skall gå till.

Det är känslorna som sätter krokben för oss. Det är den där rösten inombords som talar om för dig att du kan lika bra ge upp för du kommer inte att ta dig dit du vill  iallafall och så åker vi ner i källaren och ger upp. Jag säger inte att du inte kommer att behöva göra aktiva val eller ta action det behöver vi alltid göra om vi vill förändra något. Fortsätter vi att göra saker på exakt samma sätt som vi alltid gjort kommer vi att få samma resultat det är en naturlag lika säker som att våren nu är här.

Varma  Vårkramar från Hermansdal

Tina  

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp? Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

 Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

1 kommentar

  1. Känslor, ack så svårt ibland att förstå. Man står verkligen som ett frågetecken och undrar …öh ? vad är detta??!! Ser framemot en beskrivande bok, tror den är väldigt välkommen.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Hittar du dina ljusglimtar?

Hittar du dina ljusglimtar?

Hej fina du, Skönt med lite snö och vinter som lyser upp i tillvaron. Jag är hemkommen efter en resa genom vårt långa...

läs mer

Ny webbkurs

Nu släpps Mat som medicin 2021

Kursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Rea!

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr 299.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Arkiv

Följ Hermansdal

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This