Välkommen måndag morgon <3
den 30 mar, 2015

Djuren har fått sitt och nu är det min tur att plana ut mitt aktiva vardagsliv och landa i Universums generösa och harmoniska energi…

Fantastiskt att ha ett jobb som hela tiden kräver att jag är jordad och har ett öppet kronshackra bland molnen, det är drömmen för någon som är medial, precis som det för en träningsfrälst måste vara att få arbeta som personlig tränare.

Vi blir alla lite av en nörd när det är något vi brinner för eller har ett kall…

Att vara energikänslig och ”läsa av” energier är långt ifrån angenämt alla gånger och en del dagar eller i vissa situationer känns det som en ren förbannelse, men för det mesta är det den största av gåvor…

Det tog lång tid innan jag förstod varför jag kände mig och blev sjuk i vissa sammanhang, eller totalt dränerad på energi och matt inifrånoch ut, med förståelse och kunskap har jag nu verktyg att hantera livet utan att ge bort hela mig själv och släppa in allt som kommer i min väg…

På samma sätt blev det när jag medvetet skulle öppna upp för andevärlden första gången, det bara välde in hur många som helst, vilket inte är hanterbart 😉

Att lära mig att stänga av det ständiga flödet av energi har varit nödvändigt för att inte blanda ihop mitt med andra ….

Nu skall jag snart gå in i min energibubbla och arbeta på Tarotguiderna hela dagen, något som är bland det roligaste jag gjort i andlighetens tecken.

Ha en riktigt fin dag <3

11116108_10155399280640271_1378934117_n

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Hälsa kommer inifrån

Hälsa kommer inifrån

Hej fina du, Ullpläden över benen känns nödvändig nu. Även långkalsonger och toppluva behövs för att jag inte ska bli...

läs mer
Naturliga mediciner

Naturliga mediciner

Hej fina du, Nu känns det verkligen att energin drar sig tillbaka ute. Det känns fysiskt och jag varken orkar eller...

läs mer

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This