Välkommen måndag morgon <3


Energi & Arbete, Okategoriserade / måndag, mars 30th, 2015

Djuren har fått sitt och nu är det min tur att plana ut mitt aktiva vardagsliv och landa i Universums generösa och harmoniska energi…

Fantastiskt att ha ett jobb som hela tiden kräver att jag är jordad och har ett öppet kronshackra bland molnen, det är drömmen för någon som är medial, precis som det för en träningsfrälst måste vara att få arbeta som personlig tränare.

Vi blir alla lite av en nörd när det är något vi brinner för eller har ett kall…

Att vara energikänslig och ”läsa av” energier är långt ifrån angenämt alla gånger och en del dagar eller i vissa situationer känns det som en ren förbannelse, men för det mesta är det den största av gåvor…

Det tog lång tid innan jag förstod varför jag kände mig och blev sjuk i vissa sammanhang, eller totalt dränerad på energi och matt inifrånoch ut, med förståelse och kunskap har jag nu verktyg att hantera livet utan att ge bort hela mig själv och släppa in allt som kommer i min väg…

På samma sätt blev det när jag medvetet skulle öppna upp för andevärlden första gången, det bara välde in hur många som helst, vilket inte är hanterbart 😉

Att lära mig att stänga av det ständiga flödet av energi har varit nödvändigt för att inte blanda ihop mitt med andra ….

Nu skall jag snart gå in i min energibubbla och arbeta på Tarotguiderna hela dagen, något som är bland det roligaste jag gjort i andlighetens tecken.

Ha en riktigt fin dag <3

11116108_10155399280640271_1378934117_n

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Välkommen måndag morgon <3


Energi & Arbete, Okategoriserade / måndag, mars 30th, 2015

Djuren har fått sitt och nu är det min tur att plana ut mitt aktiva vardagsliv och landa i Universums generösa och harmoniska energi…

Fantastiskt att ha ett jobb som hela tiden kräver att jag är jordad och har ett öppet kronshackra bland molnen, det är drömmen för någon som är medial, precis som det för en träningsfrälst måste vara att få arbeta som personlig tränare.

Vi blir alla lite av en nörd när det är något vi brinner för eller har ett kall…

Att vara energikänslig och ”läsa av” energier är långt ifrån angenämt alla gånger och en del dagar eller i vissa situationer känns det som en ren förbannelse, men för det mesta är det den största av gåvor…

Det tog lång tid innan jag förstod varför jag kände mig och blev sjuk i vissa sammanhang, eller totalt dränerad på energi och matt inifrånoch ut, med förståelse och kunskap har jag nu verktyg att hantera livet utan att ge bort hela mig själv och släppa in allt som kommer i min väg…

På samma sätt blev det när jag medvetet skulle öppna upp för andevärlden första gången, det bara välde in hur många som helst, vilket inte är hanterbart 😉

Att lära mig att stänga av det ständiga flödet av energi har varit nödvändigt för att inte blanda ihop mitt med andra ….

Nu skall jag snart gå in i min energibubbla och arbeta på Tarotguiderna hela dagen, något som är bland det roligaste jag gjort i andlighetens tecken.

Ha en riktigt fin dag <3

11116108_10155399280640271_1378934117_n

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.