Vad är tid ?
Av Tina på Hermansdals Gård
den 1 apr, 2015

Jag bodde utanför Uppsala och för några år sedan var jag med om en händelse som för alltid kommer att finnas med mig som om det hände igår…

Den är fastetsad på min näthinna för alltid…

Jag är övertygad om att det var en lektion från Universum…

En föraning

Det var sommar, solen sken och jag skulle åka till hundfrisören i Tierp och lämna  Gadget och Rookie på bad …

Hemma på gården var en vän som hade sin häst på sommarbete hos oss ….

På vägen tillbaka hem från Tierp efter att ha lämnat hundarna, stannar jag och handlar i Örbyhus och styr sen kosan hemåt…

Man passerar då en fyrvägskorsning och korsar en starkt trafikerad 90 väg…

Jag stannar vid stopplikten som vanligt och tittar noga åt alla håll för att sen passera, det fanns inga fordon eller människor i närheten så jag kör ut ….

Sekunden efter så befinner jag mig mitt i ett trafikkaos, med krockade bilar, en bil som ligger upp och ner och brinner och skadade människor !!! 

Chockad tittar jag mig omkring och vips så är bilden/filmen borta ….

Jag tittar och tittar förstår absolut ingenting, men kvar finns chocken rädslan och ångesten….

Herregud vad hände, inbillade jag mig, är jag psykiskt  labil och ser syner ???

Starkt påverkad kör jag sakta hem och talar om för min vän vad som hänt, och när hon sen skall åka så ber jag henne köra väldigt försiktigt…

Jag vet inte vad som hände där i korsningen men den obehagliga känslan hänger kvar ….

Jag fixar färdigt i stallet och åker ett par timmar senare iväg för att hämta upp de nyfriserade hundarna…

När jag kommer fram till samma korsning så hamnar jag mitt i min egen film fast denna gång är den på riktigt !!!

Bilen upp och ner som brinner, andra krockade bilar och människor i ett fullständigt kaos…

Olyckan måste ha inträffat sekunder eller minuter innan jag passerar …

Chockad så glider jag genom korsningen, jag förmår mig inte ens att stanna… Tittar mig omkring och inser att denna gången är det på riktigt…

Tar mig till Tierp och hämtar hundarna och får sen sitta i bilkö i två timmar på hemvägen för att vägen är avstängd pga av olyckan…

Vad var meningen med min upplevelse?

I början funderade jag på vad jag kunnat göra eller vad som var meningen, skulle jag ha stannat i korsningen resten av dagen och vinkat åt alla passerande för att hindra olyckan…

Det jag idag tror, är att jag fångade upp en energi som fanns på platsen och jag är övertygad om att tid inte alltid är vad vi tror att den är ….

creationblearthsky11

 

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

2 Kommentarer

  1. Helt klart att tiden inte är ett linjärt begrepp. Så oerhört tacksam om att du blev varnad och inte befann dig där! <3 Kraaaaaaaaam <3

    Svara
    • <3 Jag med Kram

      Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!