den 9 apr, 2018
Vackraste dagen på året flyttade Balder in

Hej fina du, Vilken helg vi har haft strålande sol och söndagen bjöd även på värme. Den vackraste dagen på hela året kom vårt nya tillskott i familjen. I går flyttade lilla Balder 12 år in och nu är han en i gänget på Hermansdal. Alla hundar och katter tog emot honom med öppna armar. Balder tog allt med värdighet även om han säkert kommer att gråta lite när Mona åker hem och lämnar honom så hoppas vi att alla kompisar och livet på Hermansdal skall göra att det känns ok i iallafall.

Han är så vänlig och positiv jag skulle säga att han är en balanserad jordpersonlighet, han är lugn, trygg, social lätt att tycka om och älskar mat. Det bästa med att bo på landet istället för i lägenhet är att när man rör sig mer så kan man äta mer. Det kommer att passa honom perfekt att ta en fika utanför stallet i hop med oss andra.

Den kinesiska medicinen stämmer precis lika bra på djur som den gör på människor. Personligheten och obalanser påverkar dem precis som oss. Fördelen som djur har är att de är så mycket mer i nuet än vad vi är och det är super när det kommer till läkning. Även om Balder saknar sin matte som har gått bort kommer han att ha fullt upp med skogspromenader, äta hästskit (det älskar alla hundar) 😉 och fika utanför stallet och han har en ny stor flock som redan älskar honom. Det kommer att hjälpa honom i hans sorgearbete. Om någon skulle tro något annat så kan jag tala om att djur sörjer precis som vi de bara visar det på ett annat sätt.

Önskar er en riktigt fin vårvecka med massor med sol och vårtecken.

 Varma  Vårkramar från Hermansdal

Tina  

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp? Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

 Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This