den 7 mar, 2018
Tvätta händerna-Tack och komma ikapp

Hej fina du,Vind inlägget i går var något som många behövde och tyckte om. Jättekul!!! I Nyckeln till hälsa skriver vi om hur vindoljan används vid olika problem och att man skall tvätta händerna när man använt den för det svider om vi kliar oss i ögonen med olja kvar på fingrarna 😉 Vi har på morgonen tillverkat lappar och lagt med i alla försändelser så att ingen missar det ifall man inte har läst vår bok.

I helgen kommer vi att skriva på vårt andra nyhetsbrev och komma i kapp med alla mail som släpar. Några har tyvärr varit irriterade för att de anser att vi inte svarar snabbt nog. Vi vill försäkra alla om att vi uppskattar era mail och att vi svarar så snart vi kan.  Det är en omöjlighet för oss att finnas till hands 7-24 och svara på era frågor även om vi gör så gott vi kan. Vi har skrivit “Nyckeln till Hälsa” och vi bloggar för att vi brinner för att sprida kunskap om hur vi alla kan nå hälsa och välbefinnande i samklang med naturen och hitta det vi mår bra av.

Vi vill växa och nå ut till fler för vi vet hur kraftfulla den kinesiska medicinens verktyg är och vilken skillnad de gör. Det är verkligen jätteroligt att ni tycker om både boken och det vi skriver här på bloggen och att ni hjälper oss att sprida kunskapen och talar om för andra att vi finns TACK !!!

Vi skriver för att vi vet att det vi delar med oss av gör en stor skillnad i människors och djurs liv om vi kan inspirera er att försöka. Varken bloggen eller boken är något vi försörjer oss på. Vi lägger en massa energi och all fritid vi har på att försöka hjälpa så många som möjligt med vårt skrivande. Det är därför det tar lite tid i bland att få svar och vi hoppas att ni har förståelse.

Ni är många som uppskattar både “Nyckeln till Hälsa” och “Hermansdalsbloggen” och vi tackar för fina mail och kommentarer som går rakt in i hjärtat och ger oss bensin att fortsätta att dela med oss. Det är bästa belöningen att vi lyckas inspirera er och att ni känner att det gör skillnad i era liv. Vi svarar på alla mail så snart vi kan och hoppas på er förståelse, samtidigt som vi måste hålla balansen i våra egna liv. Vi lever som vi lär.

Vi kommer inom kort att erbjuda de som vill möjligheten till telefonkonsultation ifall man känner att man behöver hjälp att bena ut begreppen och göra en plan 🙂

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Varma Kramar från Hermansdal

Tina  

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

    VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂 Nyfiken?

Första upplagan sålde slut på rekordtid, du kan nu att förboka nästa upplaga 🙂 Vi skickar så snart den kommer rykande färsk från tryckeriet.

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Första upplagan är nu slutsåld. Vilken succé det blev !!!

Du kan redan nu förboka ditt exemplar från andra upplagan, leveranstid beräknas till i mitten av mars.

Beställ som vanligt så skickar vi din bok så fort den kommer rykande färsk från tryckeriet ?

Vi kommer endast kunna erbjuda de som förhandsbokar möjligheten att få boken signerad, ange i så fall detta vid din beställning. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Tips med vårkänsla

Tips med vårkänsla

Hej fina du, Hur har du det? Jag längtar efter solen!!! Nu är jag trött på regn. Det verkar liksom aldrig ta slut. Jag...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This