Våra kurser

Webbkurs

Mat som medicin 2021

Webbkurs

Lär dig saltmoxa

På Hermansdal

Saltmoxa

På Hermansdal

Friskvård och moxakurs för hund

På Hermansdal

Friskvård och moxakurs för häst

På Hermansdal

Energins kraft

Recensioner

Så tycker våra kunder

Friskvård- och moxakurs för häst

En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström

Friskvård- och moxakurs för hund

“Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.” “

Eva Karlsson

Saltmoxakurs på Hermansdal

“Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.”

Kerstin Wagner

Webbkurs: Lär dig saltmoxa

“Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.”

Anna

Pin It on Pinterest

Share This