den 22 feb, 2018
Snart är våren här med ny energi

Hej fina du, -14,4 på termometern i morse det är en av de kallaste dagarna i år. Visst vill vi att våren och värmen skall komma men vi uppskattar ändå att få ha en riktig vinter med snö och kyla. Det finns ett lugn i vintern som vi passar på att njuta av så länge det bara går. När våren kommer blir det full fart på alla plan. Lägg märke till hur du upplever din energinivå. Börjar du få mer energi och lust att göra saker? Det känner jag. Jag har massor med projekt jag vill sätta igång med. Det bästa är att jag kommer ha kraft att göra det i år.

Den där spirande inspirationen och lusten att göra saker den kommer när njurarnas batteri är laddat. Trots ett högt tempo den här vintern på grund av bland annat vårt boksläpp så har jag lyckats hålla balansen och laddat istället för att ta av mig själv. Jag känner en stor skillnad från tidigare år. När jag velat göra saker men mått dåligt för att jag vet vad jag har framför mig och känt att jag inte har orken. Det var en oerhört frustrerande känsla och jag blev ledsen av den. Allt blev ett måste och inte något roligt.

Jag har hela min hälsa och all min nya inspiration att tacka den kinesiska medicinen för. Tack vare de verktyg och den förståelse jag fått för hur kroppen fungerar och vad den behöver så är jag i dag frisk och vital.  Vi vet att allt det vi skriver om både i “Nyckeln till Hälsa” och här i bloggen verkligen fungerar. Det är ingen “quickfix” även om det ibland kan vara det. När vi förstår kropp och själ utifrån den kinesiska medicinen och använder de verktyg som finns kan vi balansera kropp och själ och hitta balansen så att vi mår bra igen. Det går att komma tillbaka och “bli sig själv”. Vi behöver bara förstå vad det var som fick oss att må dåligt och bli svaga eller sjuka. Vad var det som bröt ner oss?

Det är vår önskan att vi kan inspirera dig också till att prova. Känn, lyssna, reflektera och bli din egen bästa, trognaste vän som alltid ställer upp på dig själv. Respektera dig själv och dina behov.  Om alla förstod vilken kraft det är i att äta “rätt”, lyssna på sig själv och ge sig själv det man behöver så skulle den kinesiska medicinen sprida sig och praktiseras i varje hem. Vi skulle klara av och slippa förkylningar, vinterkräksjukor, PMS och värk på ett helt nytt sätt. Vi behöver hitta tillbaka till det som är naturligt för oss i den här onaturliga världen. Vi behöver stanna upp och lyssna och inte springa fortare.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

    VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂  Nyfiken?

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Första upplagan är nu slutsåld. Vilken succé det blev !!!

Du kan redan nu förboka ditt exemplar från andra upplagan, leveranstid beräknas till i mitten av mars.

Beställ som vanligt så skickar vi din bok så fort den kommer rykande färsk från tryckeriet ?

Vi kommer endast kunna erbjuda de som förhandsbokar möjligheten att få boken signerad, ange i så fall detta vid din beställning. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This