Skapa en fridfull jul
den 17 dec, 2018

Hej fina du,

Sitter här på min favoritplats  med den sedvanliga koppen med te och skriver. Runt mig ligger det hundar och katter som  snusar och snarkar. Hästarna är ute och jag väntar på att dagen ska vakna. Det är en hög mysfaktor med adventsljusstakar och stjärnor som lyser upp i mörkret.

Jag har en fullspäckad dag framför mig och ser fram emot att i eftermiddag få landa i viloläge en stund med min älskade saltmoxa på magen. Den behövs nu efter ett uppehåll med influensa och en hektisk tid för att hinna i kapp med allt som hamnade på efterkälken när jag blev sjuk. Vi skickar ut moxakit varje dag och det är superroligt att så många kommer igång. Det känns som om vi är på väg att starta en liten hälsorevolution precis som vi vill. Ju fler vi blir desto fler ringar på vattnet sprider vi 🙂

December har blivit en tandläkarmånad på Hermansdal vi människor har varit på kontroll. Hundarna har alla varit hos veterinären och tagit tandsten och i morgon är det dags för de två sista hästarna att få sina kollade. Häromdagen slog det mig att vad kan passa bättre? Vattenelementet och vintern hör ihop med skelett och tänder. Så har du problem med dina tänder är det vattenelementet du ska stärka. 

Jag älskar känslan av att ha städat undan alla måsten och ha dagar som är blanka utan borden, det är det absolut bästa med julen. Hoppas du tar dig tid att njuta av den kommande ledigheten du också.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

ANMÄL DIG TILL VÅR WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This