Jag älskar tecken utan dom så hade jag inte kommit vidare i mitt energi arbete …

ARCANGELMIGUELJag är både medial och väldigt jordad på samma gång…

Jag vill ha handfasta tecken på att jag är rätt ute.

Jag behövde ultraljudsbilder som visade att broskskador var läkta. Jag har behandlat otaliga hästar och känt vart blockeringar sitter i kroppen och sedan fått bekräftelse på det jag hittat, efter veterinärbesök. Det har varit viktigt för mig.

Människor är lättare, för att man kan ha en dialog på ett tydligare sätt om det som kommer upp …

I början vågade jag inte riktigt säga vad jag upplevde för att jag var rädd över att ha känt ”fel”. Men det är aldrig fel. Känner jag att det är stopp i energiflödet någonstans så finns där ett problem. Flödar det så mår man bra …

Det var många gånger jag tänkte skit varför sa jag inte det som kom upp… Varför tvekade jag? Det är något som jag tror många andliga, mediala får kämpa med … Vår tillit till det som kommer upp först.

Eftersom jag inte har någon ”jordisk” utbildning i att kanalisera energi så har jag  behövt alla dessa tecken för att ta mig vidare.

Och jag måste säga att universum har varit väldigt generösa med bekräftelser och det är jag så tacksam för…

Första gången jag skulle skicka energi på distans så kände jag mig långt ifrån säker på att det skulle fungera lika bra som ”Hands On”

Hur en ”lektion” kan se ut… 

glodlampa_frontJag hade ett tag haft blinkande lampor som ett slags tema i mitt liv. Det blinkade runt mig överallt, på en restaurang så kunde en lampa ovanför mitt huvud börja blinka. Personalen försökte byta glödlampa men den fortsatte att blinka… Det var en massa blinkande lampor i olika former som en röd tråd i hela mitt liv kan man säga. 😉

10429450_10155353833905271_5201797248042208867_nNu skulle jag hjälpa min vän med hennes häst som blivit akut sjuk. Jag sa att vi provar men jag vill att du går ut i stallet och ser vad som händer, vi bestämde en tid och att vi skulle höras efter det att jag behandlat klart.

Jag tog ett foto med mig, kopplade upp mig och satte mig och jobbade. En timme senare så ringde min vän, som för övrigt inte är den andliga typen direkt 😉 Hon var uppspelt och lite omtumlad.

När hon kommit ut till stallet så hade lampan ovanför just den hästens box börjat blinka, bara den.  Det var inget som hade hänt varken före eller efter. Sedan slutar hästen att äta och ställer sig och ser ut som om den sover den timmen jag jobbar. När jag slutar så kvicknar den till igen och börjar äta och är som vanligt. Det var den bekräftelsen jag behövde för att ta mitt arbete till nästa nivå.

Jag är övertygad om att vi alla får vägledning och hjälp att hitta vår väg… Vi behöver bara vara tillräckligt närvarande för att fånga det som kommer till oss…

11ae8072-d94a-423f-97ed-19ce5891ca86Så stanna upp och se dig omkring vilken är din väg?

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela till dina vänner: