den 8 mar, 2018
Roten- grunden till allt välmående

Hej fina du,

Precis som det fungerar i naturen är det i kroppen. När en klimatfaktor som ger oss obalanser och gör oss sjuka tagit fäste så tar det tid att bli av med den. Så känns det med snö och vinter nu den vill inte riktigt släppa taget. Vet inte hur det är hos er men i går töade det rejält på Hermansdal och droppade från taken och idag vräker snön ner igen. Precis så är det när vi är i en läkningsprocess. Det går fram och tillbaka innan vi är helt friska. Vi måste ner till roten och i bland stanna där ett tag för att något nytt skall födas.

Vi har kyla i kroppen och ju djupare den finns desto längre tid tar den att tina upp. När den väl fått fäste så har den en förmåga att få övertaget och hålla sig kvar. Vi  tillför yang och den värmer upp problemen lättar av men när vi slutar tillföra extra yang så breder kylan ut sig igen och besvären ökar.

Vi behöver vara ihärdiga och fortsättande med det som hjälper oss. Det räcker inte att vattna gräsmattan en gång på sommaren om det är för torrt vi måste göra det igen och igen. Är jorden för blöt och fuktig så måste vi dränera och se till att vi inte tillför för mycket vatten eller tillföra mer värme så att den kan torka upp. Det tar tid att skapa balans och nya vanor när vi har ställt till det, men det går att backa bandet och känna sig yngre, starkare och vitalare igen.

Glöm inte tiden, i vårt snabba samhälle där allt skall gå fort och fungera direkt så är det tålamodet som saknas. Fungerar inte något på en gång så tror vi att det är fel och ger upp. Vi byter spår och provar något annat som inte heller kommer att fungera för att vi har för bråttom. Vi vill också hitta EN sak som skall lösa alla våra problem och vi ser inte helheten. Självklart vill vi bli av med våra symtom snabbt men bäst är att laga roten och sen hålla balansen så att de försvinner för alltid 🙂

Är vi trötta och utmattade letar vi efter något som gör oss pigga och vi tror att problemet är löst. Men innehåller inte vår lösning något som tar oss till roten, kommer vi att vara trötta så snart vi tar bort det som gör oss pigga. Förmodligen kommer resultatet till slut bli att vi blir tröttare och tröttare. Vi älskar den kinesiska medicinens klokhet som får oss att hitta äkta pigghet och vitalitet.

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Varma Kramar från Hermansdal

Tina  

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

    VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂 Nyfiken?

Första upplagan sålde slut på rekordtid, du kan nu att förboka nästa upplaga 🙂 Vi skickar så snart den kommer rykande färsk från tryckeriet.

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Första upplagan är nu slutsåld. Vilken succé det blev !!!

Du kan redan nu förboka ditt exemplar från andra upplagan, leveranstid beräknas till i mitten-slutet av mars.

Beställ som vanligt så skickar vi din bok så fort den kommer rykande färsk från tryckeriet ?

Vi kommer endast kunna erbjuda de som förhandsbokar möjligheten att få boken signerad, ange i så fall detta vid din beställning. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This