den 4 jul, 2018
Qi flödar fritt när känslorna är på topp

Hej fina du,

Vi har börjat landa, vi har svävat på moln ett par dagar efter vår kurspremiär på Hermansdal. Vi hade inte kunnat önska oss ett bättre gäng att dela den erfarenheten med än de som tillbringade dagen med oss. Vi har förstått att vår mat är god så nästa kurs kommer det vara väl tilltagna portioner 😉 En del annat skall vi också fixa till och förbättra. Vi vill att det ska vara en helhetsupplevelse att komma till Hermansdal på våra kurser och det ska vi se till att det blir, även om alla verkade väldigt nöjda och glada när de åkte så finns det saker som vi kan göra ännu bättre. Många varma kramar blev det och vi saknar er redan. Vi är så galet inspirerade av att få dela med oss av vår kunskap och ge andra möjligheten att få må bättre. Det här är verkligen vår grej att skriva ha kurser och dela med oss det känns djupt in i själen. Vi känner oss som Baloo i djungelboken “Vi ska lära er allt vi kan”  😉

Att läsa utvärderingen av kursen och få mail från deltagare som det redan börjat hända saker hos känns fantastiskt det också. Vi har släppt ett nytt datum den 19 Augusti för den som vill. Den 29 juli finns det 2 platser kvar. Vi kommer att försöka få in ett datum i september också 😉 Sen blir det tyvärr ingen mer kurs innan våren. Jag skall lägga mig på operationsbordet i oktober och göra en bröstrekonstruktion. De ska flytta ryggmuskler till framsidan och efter det kommer jag att vara konvalescent ett tag. Jag ser fram emot operationen och att nästa sommar känna mig bekväm i en T-shirt och i baddräkt igen.

Nu laddar vi för semester vi startar på fredag med Diggiloo och middags picknick i Hook som ligger alldeles i närheten sen ska vi åka på loppisar och göra dagsutflykter och vara turister i Småland. Längtar så, det ska bli supermysigt. När kraften och inspirationen kommer tillbaka i kropp och själ då kommer även lusten att göra saker och glädjen över att ha en kropp som kan hänga på är stor. Tacksamheten svämmar över det har funnits stunder när jag har känt att det kommer inte att gå men det gör det och det känns fantastiskt. Det är bara tiden som behövs i bland det går inte på en dag. Har vi haft obalanser och problem länge så förstå att det tar tid. Ju mer kunskap, förståelse och respekt vi har om och för vår kropp och själ desto bättre kan vi hjälpa oss själva tillbaka till den plats vi vill vara. Hur mycket känslorna påverkar oss är inte svårt att förstå efter en underbar kursdag och en kommande semester 😉 QI flödar fritt och vi mår bra.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

Här hittar du Nyckeln till Hälsa.

Mer info om våra MOXA-KURSER hittar du här

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Tips med vårkänsla

Tips med vårkänsla

Hej fina du, Hur har du det? Jag längtar efter solen!!! Nu är jag trött på regn. Det verkar liksom aldrig ta slut. Jag...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This