den 13 mar, 2018
Prova att öppna nya dörrar

Hej fina du, I går tror jag att ett par decimeter snö smälte bort och massor med snö rasade ner från alla tak det känns förhoppningsfullt. Längtar galet mycket efter att gräva i trädgården, plantera, så och klippa gräset. Men var sak har sin tid och än så länge håller vintern oss i sitt grepp så det är bara att vänta. Tålamod är en dygd något som vi här på Hermansdal har väldigt svårt för kanske du också. Det är samma sak med läkning när vi börjar äta och leva rätt vill vi bli pigga fort men det tar tid att komma tillbaka. Att läka kroppen kan gå snabbt om vi pratar om en förkylning men när sjukdomen har tagit sig in på djupet och vi har varit dåliga eller svaga länge så tar det tid att komma tillbaka och vägen är inte spikrak.

När vi har skapat många obalanser och brister i vårt kroppsliga och själsliga system kan det kännas svårt att bena ut vad som är vad och veta vart man skall börja någonstans. Det finns vissa grundläggande saker som att fryser du och känner dig kall är det yang och värme du behöver. Andra saker är inte lika enkla men att lära sig leva på ett sätt som vi mår bra av med lagom delar av aktivitet och vila och att vi äter bra mat och ger kroppen den näring den behöver är ett måste om du skall återfå din energi och vitalitet vilka problem du än har. Sen var det där med tålamod och tid igen 😉

Du behöver förändra. Även om du äter ditt godis så måste du också ge kroppen näring!!! Det handlar inte om kalorier utan näring och byggstenar. Att fylla kroppen med näring ökar dina möjligheter att sluta med sockerkickarna. Något många inte vet om är att RDI Rekommenderat Dagligt Intag av vitaminer och mineraler står för det vi behöver för att inte få brist. Vad har det med vad som är optimalt att göra? Jag tänker på min egen cancerresa och mina höga D- vitaminvärden som låg långt över “normalvärdet” och som säkert räddade livet på mig.

Vi behöver bli medvetna om kvaliteten och innehållet i maten, vitaminerna, mineralerna, hudvården, hygienartiklarna, skurmedel med mera. Allt är långt ifrån guld som glimmar 😉 Även företag som påstår sig sälja hälsa behöver man tyvärr granska. Läs innehållsförteckningar och googla på innehållet. Du kommer att bli förskräckt. Alla steg vi tar mot det som är naturligt för oss kommer att hjälpa kroppen att återfå balansen. Ta det lugnt du behöver inte förändra allt på en gång men du kommer ha stor hjälp av att du skaffar dig mer kunskap och förstår vad det är som påverkar ditt mående. Öppna nya dörrar och upptäck allt du kan påverka själv.

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Varma Kramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

    VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂 Nyfiken?

Första upplagan sålde slut på rekordtid, du kan nu att förboka nästa upplaga 🙂 Vi skickar så snart den kommer rykande färsk från tryckeriet.

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Första upplagan är nu slutsåld. Vilken succé det blev !!!

Du kan redan nu förboka ditt exemplar från andra upplagan, leveranstid beräknas till i mitten – slutet av mars.

Beställ som vanligt så skickar vi din bok så fort den kommer rykande färsk från tryckeriet ?

Vi kommer endast kunna erbjuda de som förhandsbokar möjligheten att få boken signerad, ange i så fall detta vid din beställning. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

2 Kommentarer

 1. Hej jag har beställt boken för ett tag sedan och vill gärna ha den signerad.

  Svara
  • Hej Birgitta,
   Vad kul att du beställt Nyckeln till Hälsa vi skriver in i din order att du vill ha den signerad 🙂
   Allt Gott <3
   Tina & Annelie

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This