Nytt År nya drömmar och mål
den 30 dec, 2018

Hej fina du,

Ett nytt spännande år står inför dörren och det är det bästa jag vet. Jag tycker att det är underbart att få starta i en ny almanacka och fylla den med upplevelser och planer. Ja jag tillhör dem som vill ha det i pappersform. Telefonen och datorn kommer aldrig bli mitt första val när det gäller planering och översikt. I morgon på nyårsafton kommer vi enligt tradition att sätta oss och uppdatera vår drömlivsbeställning. Att veta vad och vart man vill är viktigt om vi ska ta oss dit.

Jag känner på mig att 2019 kommer att bli något alldeles extra och jag längtar med nyfikenhet och förväntan. Ett nytt år är magiskt det är som ett oskrivet blad som jag kan göra vad jag vill med. Självklart kommer det innehålla saker som får tårarna att trilla och hjärtat att brista det hör livet till. Men det kommer även att vara fyllt med härliga möten och stunder av närhet, glädje och total harmoni med allt.

Tack 2018 Välkommen 2019

Jag ser fram emot att komma i gång med träningen av hästarna, tävla, ha kurser här på Hermansdal ge ut bok 2 och fortsätta sprida hälsoringar runt oss. Vi är två vanliga kvinnor med ett extra stort hälsointresse som har en enorm kärlek till den kinesiska medicinens genialiska enkelhet och fungerande livstilsråd. Vi har börjat från ingenstans och nu driver vi en välbesökt blogg, har skrivit en bok som säljer fantastiskt bra, vi har fullbokade kurser där deltagarna vill komma tillbaka till oss igen. Vi sa i går att det har hänt så mycket 2018 att det känns som om det har gått flera år när vi tittar tillbaka.

Vi vet att det vi delar med oss av är viktigare än någonsin då det finns så mycket ”onödig” ohälsa i vår moderna och onaturliga värld. Det känns som om det är fler som delar den åsikten vi har fått så mycket ”osynlig” hjälp på vägen för att nå ut. 😉 Det känns skönt att qi flödar runt Nyckeln till Hälsa, kurser och Hermansdlasbloggen. När qi flödar och det finns tillräckligt med yin och yang så blir allt sunt och livskraftigt. Även våra drömmar och mål.

Har du det du behöver?

Vi måste ha tillräckligt med kraft för att ens orka skapa mål och orka hålla i våra drömmar (qi). Vår kropp behöver vara tillräckligt stark för att vi ska kunna göra det som behövs för att ta oss dit (yin) och vi måste ha tillräckligt med kraft för att inte få bensinstopp på vägen (yang). När vi har tillräckligt av allt och en balans mellan de fem elementet kommer vårt känsloliv att bli balanserat och vi är sanna mot oss själva och vårt inre. Med det så kommer även attraktionslagen att fungera och vi behöver inte kämpa mot hjärnspöken och negativa tankar. Vi får tillit och hamnar i flödet. Vi attraherar det vi önskar och vi kommer i mål.

Låt ingen klippa dina vingar

För att få allt det här att trilla på plats behöver vi förstå vad det är som inte fungerar och fattas. Vi behöver lämna det som inte gör det och leta efter nya pusselbitar. Lyssna på din magkänsla och åt vilket håll vill den att du går. Låt ingen klippa dina vingar och bestämma hur högt du kommer att flyga. Blir du inspirerad av att tänka på något så håll kvar det och lyssna på det som kommer till dig och agera. Det kommer att ta dig i mål även om du inte vet hur det ska gå till just nu.

Vi har träffat många människor som med bara lite livsstils och kostförändringar och förnyad kraft med hjälp av saltmoxan fått en helt ny vitalitet och livskvalitet. Med ny energi kommer mål och drömmar och inspiration att ta dig dit. I bland är det bara hopp vi behöver för att lita på att det finns ett ljus i tunneln. Är det något vi vill ge er så här på årets näst sista dag så är det vetskapen om att det går att komma vidare även om det ser mörkt ut. I bland är det till och med förvånansvärt lite som behövs för att en gnista ska lysa upp i mörkret och ändra allt.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

ANMÄL DIG TILL VÅR WEBBKURS I SALTMOXA

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

LÄS MER OM VÅR BOK OCH KÖP DEN HÄR

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Hälsa kommer inifrån

Hälsa kommer inifrån

Hej fina du, Ullpläden över benen känns nödvändig nu. Även långkalsonger och toppluva behövs för att jag inte ska bli...

läs mer
Naturliga mediciner

Naturliga mediciner

Hej fina du, Nu känns det verkligen att energin drar sig tillbaka ute. Det känns fysiskt och jag varken orkar eller...

läs mer

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This