den 19 feb, 2018
Nyckeln till Hälsa var ett mål

Hej fina du,

Vaknar till en vit vinterdag, nattens snö har lagt sig som ett  täcke överallt och det snöar fortfarande. Vi fortsätter vårt intensiva tempo här på Hermansdal och jobbar på med bokprojekt, blogg och en massa annat och vi tycker det är så roligt med allt gensvar vi får 🙂 Börjar bli många förbokningar igen av upplaga två. Vi är så tacksamma över att ni delar med er till andra och rekommenderar dem att läsa  Nyckeln till Hälsa. Framförallt är vi verkligen jätteglada över att ni tycker om det vi skriver och att ni blir inspirerade. Ni hjälper oss att nå vårt mål. Vi vill att fler skall få må bra och förstå hur mycket vi kan påverka själva.

Det är så spännande hur alla val vi gör och beslut vi fattar efter en tid visar, att vi tack vare dem hamnar vi där vi vill om vi bara fortsätter att agera. Jag såg ett inlägg på FB i helgen som en vän till mig lagt ut. Hon är en mycket duktig coach som framgångsrikt hjälper människor att hitta och ta sig till sina mål. Jag tycker att det stämmer så himla bra. Ju fler gånger man har nått sina mål i livet desto mer vet man att det är sant.

If you fail , never give up because F.A.I.L means: “First Attempt In Learning”

End is not the end i fact E.N.D. means: “Effort Never Dies”

If you have NO as an answer, remember NO means: “Next Opportunity”

Det är precis så det är. Det gäller att fortsätta göra. Vår älskade och omtyckta Nyckeln till Hälsa var tänkt att bli en webbkurs och utvecklades till en 480 sidor och 800 gr tung bok. Vi ville att människor skulle tycka om omslaget så mycket att de ville ha den liggandes framme och ha den som en uppslagsbok. Sällan har en bok fått så mycket feedback på att den är vacker och unik.

När jag tittar på vad jag har haft för mål så var det bland annat att den 1/1- 2018 har skrivit min första bok. Den är här 🙂 Människor och djur skulle vara friska och krya. I dag är jag cancerfri och tänker fortsätta att vara det. I kväll åker vi och röntgar Lancelot som haft ont i ett ben i två år och vi är övertygade om att det kommer att se fint ut och vara läkt. Håll tummarna.

Boken hade inte blivit till om vi inte fortsatt att lära oss en massa nya saker om allt från tryckning till sättning och framförallt skrivit och åter skrivit. Vi har stött på patrull och gett upp en stund för att sen fortsätta. Jag är inte alls så säker och ingen annan heller på att det hade gått så bra för mig på min cancerresa om jag inte agerat och förändrat saker för att bli frisk. Lancelot hade det inte heller slutat väl för om vi inte gett hans kropp rätt förutsättningar och den magiska ingrediensen i allt läkande och att nå sina mål TID.

Mål, agerande och tid är superviktiga delar i om vi skall nå dit vi vill. Utan mål vet vi inte ens vart vi ska, gör vi inget så kommer inget att hända, utan livet fortsätter som det alltid gjort. Låter vi inte saker ta tid så ger vi upp innan vi ens vet om det fungerade. Det är svårt att fortsätta att agera om vi inte vet exakt hur det skall gå till. Vi vill på något sätt känna oss säkra på att vi skall lyckas och vi vill veta hur det skall gå till. Vet vi inte det så gör vi inget för vi vill inte bli besvikna. Vi ger upp innan vi ens försökt.

Det är det som är nyckeln att fortsätta och inte ge upp. Vi behöver inte veta hur allt skall gå till det är bara fortsätta att försöka. Fungerar inte en väg så kommer nästa att göra det. Eller så möter du någon  när du försöker första gången som gör att du kommer till nästa väg. Känn efter vart du vill du behöver inte veta hur det skall gå till det enda du behöver göra är att våga hålla kvar målet tillräckligt länge och agera. Tiden kommer att ta dig dit om du vill något tillräckligt länge och starkt.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina  

 VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂  Nyfiken?

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Första upplagan är nu slutsåld. Vilken succé det blev !!!

Du kan redan nu förboka ditt exemplar från andra upplagan, leveranstid beräknas till i mitten av mars.

Beställ som vanligt så skickar vi din bok så fort den kommer rykande färsk från tryckeriet ?

Vi kommer endast kunna erbjuda de som förhandsbokar möjligheten att få boken signerad, ange i så fall detta vid din beställning. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This