Nya vägar och nya mål, dags att ta första steget…

Hej fina bloggläsare

Hoppas året har börjat bra och att du har planerat in saker i livet som inspirera dig. Ibland är vägen lite krokig och man måste ta jobbiga beslut för att ta sig dit man vill. Vi får kämpa med rädslor och tvivel, men det viktiga är att fortsätta agera och inte ge upp. Vi måste lyssna på det vi får till oss och ta ett steg i den riktningen som informationen pekar. Vi har sällan facit i handen och vet inte hur det skall gå till, utan behöver utforska vägen och se vart våra val leder oss. Varje steg leder till ny information och tar vi tillvara på det som dyker upp så kommer vi till slut att ta oss i mål. Det gäller att fortsätta och inte ge upp.

När jag tittar i backspegeln så ser jag att det är precis så det är. Vägarna har varit långt ifrån spikraka men tack vare att jag bara fortsatt med målet i sikte så har jag tillslut kommit fram även om det många gånger sett omöjligt ut. Den vissheten gör att jag vet att det fungerar och det inspirerar mig till att fortsätta. Jag vet att det går jag för jag har gjort det tidigare och jag kommer att göra det igen. Tina 

accomplish-1136863_640

SKAPA DET LIV DU ÄLSKAR ATT LEVA  är vårt motto på Hermansdal, det får oss att hoppa upp ur sängen på morgonen och vilja ta tag i dagen.

Det är verkligen full fart hela dagarna. Vår första upplaga av ”Nyckeln till Hälsa” är snart slut och det är dags att trycka upp nya böcker, det känns fantastiskt roligt och spännande. Nu tar vi ”Nyckeln till Hälsa” till nästa nivå och den kommer att finnas hos bokhandlare, i nätbokhandeln och på bibliotek.

Vi försöker hitta lösningar för en ljudbok utan att förlora alla tester med mera, så håll tummarna för att det lyckas. Planeringen är även i full gång med fördrag, kurser och lite annat smått och gott som vi kommer att presentera längre fram. Det gäller att hålla tungan rätt i munnen när tempot är högt och se till att man får stunder med återhämtning för att balansera upp tillvaron. Det där med lagom dos av yin och yang ni vet 🙂

Som vi berättade tidigare så inleder vi 2018 med ett presentera vårt nyhetsbrev som du kan skriva upp dig på om du vill ha svar på frågor, tips, lite recept och annat hälsonyttigt från oss.

 Anmäl dig till nyhetsbrevet


Fler nyheter är att vi blir med en helt ny hemsida och plattform för bloggen. Vi får med det andra möjligheter att utveckla Hermansdalsbloggen samtidigt som vi samlar allt på samma plats. Det känns verkligen inspirerande att kunna växa och utöka våra verktyg och på så sätt kunna nå ut till fler.

door-672999_640

Det känns lite som att flytta hemifrån. Vi föddes som blogg på Bloggportalen Andlig Livsstil och har vuxit upp där, men nu är det dags att stå på egna ben.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina

wooden-2562242_640

VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂  Nyfiken?

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Läcker du energi?

Läcker du energi?

Hej fina du, Vi måste genomleva den kallaste Majmånaden jag kan minnas. Känslan av att sakna långkalsonger i Maj och...

läs mer

Följ bloggen!

Följ Hermansdalsbloggen via e-post. Fyll i din e-postadress och få meddelanden om nya inlägg!

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!