den 13 jan, 2018
Nya vägar och nya mål, dags att ta första steget…

Hej fina bloggläsare

Hoppas året har börjat bra och att du har planerat in saker i livet som inspirera dig. Ibland är vägen lite krokig och man måste ta jobbiga beslut för att ta sig dit man vill. Vi får kämpa med rädslor och tvivel, men det viktiga är att fortsätta agera och inte ge upp. Vi måste lyssna på det vi får till oss och ta ett steg i den riktningen som informationen pekar. Vi har sällan facit i handen och vet inte hur det skall gå till, utan behöver utforska vägen och se vart våra val leder oss. Varje steg leder till ny information och tar vi tillvara på det som dyker upp så kommer vi till slut att ta oss i mål. Det gäller att fortsätta och inte ge upp.

När jag tittar i backspegeln så ser jag att det är precis så det är. Vägarna har varit långt ifrån spikraka men tack vare att jag bara fortsatt med målet i sikte så har jag tillslut kommit fram även om det många gånger sett omöjligt ut. Den vissheten gör att jag vet att det fungerar och det inspirerar mig till att fortsätta. Jag vet att det går jag för jag har gjort det tidigare och jag kommer att göra det igen. Tina 

accomplish-1136863_640

SKAPA DET LIV DU ÄLSKAR ATT LEVA  är vårt motto på Hermansdal, det får oss att hoppa upp ur sängen på morgonen och vilja ta tag i dagen.

Det är verkligen full fart hela dagarna. Vår första upplaga av “Nyckeln till Hälsa” är snart slut och det är dags att trycka upp nya böcker, det känns fantastiskt roligt och spännande. Nu tar vi “Nyckeln till Hälsa” till nästa nivå och den kommer att finnas hos bokhandlare, i nätbokhandeln och på bibliotek.

Vi försöker hitta lösningar för en ljudbok utan att förlora alla tester med mera, så håll tummarna för att det lyckas. Planeringen är även i full gång med fördrag, kurser och lite annat smått och gott som vi kommer att presentera längre fram. Det gäller att hålla tungan rätt i munnen när tempot är högt och se till att man får stunder med återhämtning för att balansera upp tillvaron. Det där med lagom dos av yin och yang ni vet 🙂

Som vi berättade tidigare så inleder vi 2018 med ett presentera vårt nyhetsbrev som du kan skriva upp dig på om du vill ha svar på frågor, tips, lite recept och annat hälsonyttigt från oss.

 Anmäl dig till nyhetsbrevet


Fler nyheter är att vi blir med en helt ny hemsida och plattform för bloggen. Vi får med det andra möjligheter att utveckla Hermansdalsbloggen samtidigt som vi samlar allt på samma plats. Det känns verkligen inspirerande att kunna växa och utöka våra verktyg och på så sätt kunna nå ut till fler.

door-672999_640

Det känns lite som att flytta hemifrån. Vi föddes som blogg på Bloggportalen Andlig Livsstil och har vuxit upp där, men nu är det dags att stå på egna ben.

Varma Kramar från Hermansdal

Tina

wooden-2562242_640

VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂  Nyfiken?

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This