den 28 mar, 2015
Nu förstår jag…

Ensam hemma på Hermansdal med alla djuren, men de är ju några stycken så direkt ensam är jag inte… 😉
Blandar de dagliga rutinerna i stallet och på gården med njutning i solen och lite fika utomhus …

Sitter här och filosoferar, inser att jag blir lycklig varje gång solen kommer fram och värmer när ett moln har passerat …

Något som jag för några år sen inte skulle ha reflekterat över än mindre blivit lycklig av, då krävdes större saker för att jag skulle känna glädje …
Då handlade det även om yttre bekräftelse, kunde inte känna mig nöjd om ingen annan tyckte att jag var bra…
I dag räcker det med att universum tycker det, hahahaha

Att kunna vara i nuet och fånga de små glädjeämnena gör livet så mycket ljusare   och varmare. Energi blir som ringar på vattnet, frön som sås och som när de vattnas växer till vackra blommor.

Efter att igår varit iväg och jobbat med djur och människor hela dagen, så har jag idag en heldag med alla mina egna fyrbenta, och njuter av varje sekund.

Djur är alltid i nuet och det är så naturligt för dem… De känner av energier hela tiden och en del är mer känsliga och andra mindre, precis som känsligheten hos oss människor varierar.
Djur har så stora rena hjärtan utan baktankar och manipulation, de är konstant ärliga. Det handlar bara om att vi skall förstå… De har så mycket att lära oss!
De utvecklas själsligt precis som oss och har sina lärdomar att göra under sitt liv på jorden…
En del har gamla kloka själar och en del betydligt yngre,  ibland så att det känns som om de lever sitt första liv. 😉
Min älskade häst Pine, som jag nu har haft äran att dela livet med i 15 år, är en väldigt energikänslig och lyhörd kille som jag fått göra en fantastisk resa tillsammans med.

Han kom in i mitt liv när han var 6 månader och då jag var partyprinsessan med hästintresse …
Det slutade med att jag lämnade partylivet och storstan, för att istället bo mitt i skogen på en gård och jobba heltid med att läka människor och djur…
Pine har under resans gång, förvandlats till tryggheten själv, vilket jag nu inser att även jag själv gjort under våra år tillsammans …
Energi är fantastiskt, vi smittas av varandra och hör magiskt ihop!

Hade någon sagt till mig för 15 år sedan, att jag 2015 skulle bo mitt i skogen på en gård med hästar, hundar, katter och höns, ha läst kinesisk medicin i en hiskelig massa år samt arbeta med friskvård och energi, hade jag bara sagt …
ELLER HUR!!.. Slängt med håret och viftat bort dem med mina långa naglar, samtidigt som jag skulle tänkt… Snacka om nollkoll! Hahahaha!!

För det mesta så har vi ingen aning om vart vi i slutändan hamnar och vilka outgrundliga vägar som för oss dit …
Det som ibland känns hemskt visar sig i slutändan bli en riktig vinstlott …
Tack älskade Pine för att du fått mig att växa och fört mig hela vägen hit!!

11082608_10155395833255271_2911138369648628256_n

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ord från Hjärtat… - […] Nu förstår jag… […]

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This