den 2 mar, 2018
Moxa motsatsen till kyla

Hej fina du,

Tittade på väderappen och inser att det är snö och kyla så långt som ögat når. Vi kanske skall byta ämne och börjar skriva om träelementet i bloggen så vi får fart på vårenergin istället. Det är inte utan att den känns långt borta men vips är vi där och humlorna surrar och vi slåss med mygg på kvällarna. Det känns som om naturen ligger i startgroparna redo att explodera, så fort Kung Bore bestämmer sig för att dra sig tillbaka. Vi får helt enkelt fortsätta med både moxa, ingefära, varma fotbad och långkalsonger ett tag till. Vi har inget val det är bara att göra det bästa vi kan tills solen och värmen kommer. Naturens krafter rår vi inte på hur mycket människan än försöker.

Eftersom vi bor där vi gör och vår natur och vårt djurliv är skapat för våra olika årstider så tror jag att både vi och naturen mår bra av det som är naturligt för just oss. Lite vinter och snö är kanske precis vad vi behövde även om många säkert protesterar 😉 Själva passar vi på att jobba så mycket vi kan för att när våren väl är här så har vi mer tid till att plantera, gräva i rabatter och rida ut i skogen.

Vi har fått flera frågor om moxa. Ni är många som är nyfikna på den, vilket är bra för det är ett otroligt kraftfullt verktyg mot mycket. Vi här i norden som har så mycket kyla behöver moxa mer än andra.

Vi letar efter en lokal så att vi kan ha ett par “moxakurser” under sommarhalvåret och vi skall även se till att få ut en webkurs om moxa så att fler kan använda det fantastiska verktyget i sin vardag. Det skulle göra underverk !!! I Kina innan Mao förbjöd moxa, var det folkets medicin. Vi vill hjälpa till att få in moxa i de svenska hemmen och göra den och den kinesiska medicinen till folkets medicin här i Sverige också.  I Kina finns det till och med Moxaspa 🙂 Moxan är så vitaliserande att den är rent magisk.

Läs gärna våra tidigare inlägg om moxa:

Livets eld Moxa-Vad, Hur, Varför?

Moxa- en uråldrig kunskap som läker, stärker och föryngrar

Varma Kramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

    VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂  Nyfiken?

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Första upplagan är nu slutsåld. Vilken succé det blev !!!

Du kan redan nu förboka ditt exemplar från andra upplagan, leveranstid beräknas till i mitten av mars.

Beställ som vanligt så skickar vi din bok så fort den kommer rykande färsk från tryckeriet ?

Vi kommer endast kunna erbjuda de som förhandsbokar möjligheten att få boken signerad, ange i så fall detta vid din beställning. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

 Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This