Morgonbestyr som berikar själen
den 19 dec, 2017

Godmorgon fina bloggläsare,

Vi är mitt i årets mörkaste tid och naturen är iklädd en vacker vit snöskrud. Man känner sig lite som en tomte när man går runt bland alla djuren i ottan och ser till att alla får vad de behöver.

Att bo på en gård med massor av djur kräver såklart en hel del jobb men det är ett jobb som för det mesta är väldigt avstressande och skänker kropp & själ harmoni, lugn och ett stort mått av välbefinnande. Vi älskar vår stora familj.

Vi är oftast uppe med tuppen och vi möts alltid av vår underbara och genomsnälla tupp Arthurs galande vilket känns väldigt välkomnande. Höns är både tacksamma och lättskötta djur att ha, även om det är ganska skitaktiga av sig 😉 Efter vår ”tokiga hönsaffär” (som du kan läsa mer om HÄR), har vi nu fyra hönor och en tupp. Värmelampan som hänger i ena hörnet av hönshuset är mycket populär.

Förutom hönsen har vi hästar, kaniner, hundar och katter som alla ska ha sin del av omvårdnad, mat och vatten. Det ger många tillfällen till att vara i nuet och är en perfekt start på dagen.

Gotlandsrusset Manina som snart är 25 tycker att det är toppen att få ligga och dra sig lite på morgonen.

Våra fyra kaninfröknar är alltid pigga och glada och hoppas varje morgon på att det ska komma lite gottis i form morötter och äpplen. Historien om hur vi ”råkade” få med oss fyra kaninungar hem kommer snart 😉

Önskar er alla en fin dag där ute och hoppas att ”julstressen” inte håller ett allt för hårt grepp om er, så ni kan njuta av tiden som är nu och börja varva ner inför julhelgen.

Snöiga Vinter Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

NYFIKEN PÅ BOKEN? Klicka här

Nu kan du beställa vår bok om den kinesiska medicinen. Den är skriven så att du helt utan någon som  helst förkunskap skall kunna förstå grunderna i den kinesiska medicinen, och få förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever.

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

 Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

www.hermansdalseko.se

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på ”Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Hittar du dina ljusglimtar?

Hittar du dina ljusglimtar?

Hej fina du, Skönt med lite snö och vinter som lyser upp i tillvaron. Jag är hemkommen efter en resa genom vårt långa...

läs mer

Ny webbkurs

Nu släpps Mat som medicin 2021

Kursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Rea!

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr 299.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Arkiv

Följ Hermansdal

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This