Magiska platser…
Av Tina på Hermansdals Gård
den 7 apr, 2015

Magiska platser tappar aldrig sin energi det är vi som har tappat bort att de finns… Förr hade vi en annan kunskap och levde i samklang med naturen och moder jord…

11117778_10155433179190271_1313723708_n

Hermansdal har varit bebott sedan länge, på marken har Dacksbergs slott legat och det finns flera berättelser med historiska vingslag om platsen…

 

 

 

 

11130525_10155433135595271_805171594_n

Vi har hittat en stenlagd källa som inte är använd i modern tid.

 

 

 

 

 

 

 

Förr hade man kunskap om vad energi var och man visste att det inte var bra för oss att befinna sig i vissa energier, för att det försvagade oss ….

Currylinjer och Currykors är naturliga men inte bra att sova eller befinna sig för länge i …

Man byggde bostäder så att currylinjer eller curry kors hamnade i väggar och dörrhål och inte mitt i ett rum…

Vi blir sjuka av att sova på ett currykors eller en linje, har vi sen mobilen bredvid oss när vi sover så förstärker vi den negativa strålningen ännu mer …

Vi sover oroligt och känner oss aldrig utvilade.

Här kan du läsa mer om dessa naturliga kraftfält 🙂

https://www.adlibris.com/se/bok/currylinjer-beror-oss-alla-9789163124334

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!