Följ med i mitt liv där andlighet och medialitet blandas med kunskap, friskvård, hälsa skapande och en massa djur och natur.

Väl rotad med mina fötter i jorden och med en gloria som ibland hamnar på sned så kastar jag mig handlöst ut i livet. En riktig maskrosunge är jag, stolt och tacksam över det jag åstadkommit, och att mitt hjärta klappar med kärlek och värme för allt levande, trots ett liv som kunnat forma mig till något helt annat.

Lever ett liv där jag vid dryga femtio år äntligen har hittat hem, jag har lämnat storstaden och ett liv som prinsessa sen flera år tillbaka och har ingen längtan tillbaka. Jag har hittat hem i mig själv och min andlighet/medialitet, såväl som att jag rent fysiskt får bo på mitt Hermansdal i Småland som är en riktig kraftplats med både historiska vingslag och magi …

Jag bor tillsammans med människor och djur som jag älskar, här hämtar jag min kraft och laddar mina batterier. Jag är tacksam varje morgon jag vaknar över att jag får bo på denna underbara plats.

Jag arbetar som medial vägledare på tarotguiderna och som healer för både människor & djur, i mitt arbete använder jag kanaliserad energi och den uråldriga kinesiska läkekonsten som är så komplett och har så mycket klokskap.

Jag har en dröm och det är att låta Hermansdal med sina fantastiska energier och omgivningar, skall få växa fram till en rekreationsplats där människor och djur kan finna lugn och harmoni och utvecklas till sin fulla potential. Jag vill hjälpa människor att förstå helheten och att hur vi lever påverkar vårt mående inifrån och ut och utifrån och in. Ni kommer att få följa med på min resa att bygga min dröm…