Jag behövde en skyddsängel och den kom …

För flera år sedan så hade jag det väldigt tufft på många plan i livet. Det var en period som innehöll mycket smärta och press från alla håll och jag såg inget slut eller ljusning …

Det var kaos och upp och nervända världen på alla plan…

sad-depression-quotes-

Det kändes som om jag var helt själv och att alla guider och änglar lämnat mig för gott… Precis som att de sagt till mig att, nu får du klara dig själv… Jag kände mig oerhört ensam och helt maktlös.

Visst förstod jag att det jag skulle lära mig något men jag undrade över hur jag tänkt när jag tog lektionerna till den nivån 😉 ( Vilket jag funderat över fler gånger i mitt liv) Det är lätt att sitta på ett moln och dingla med benen och tala om vad man skall klara av i kommande liv … Just då kände jag mig inte alls lika säker på att jag skulle orka med allting och förbannade mig själv över att jag valt så svåra lärdomar i livet …

Jag var väldigt nära att ge upp och lämna denna hårda planet.

11292622_10155689779230271_1390286685_n

Mitt i detta mörker så dyker en skyddsängel upp. Helt plötsligt så var jag inte ensam längre.  Tänk så mycket lättare allt går när man inte är ensam. Att i den stunden känna att jag hade hela universum med mig och en egen skyddsängel på min sida gjorde allt. Jag fick ny kraft och orkade ta tag i det jag behövde och jag hittade ljuset igen.

Den här speciella ängeln hänger nu i mitt sovrum och tittar på mig när jag sover och hon är det första jag ser när jag vaknar och det sista jag ser innan jag släcker…

När man är i sitt mörker så ser man inte det ljus som finns runtomkring en … Så är det bara, det går inte att tala om för en deprimerad att de skall rycka upp sig för det går inte … Ingenting är helt enkelt roligt och det finns inga lösningar och inget ljus i tunneln.

11304284_10155689779205271_1156790347_n

Självklart så hade jag både guider och änglar runt mig där i mitt mörka hål men jag såg dem inte längre…

Vad gör fantastiska universum då ? Jo då ser man till att Tina som befinner sig längst ner i botten i sitt lilla Iorhål och har tappat bort stegen upp till ljuset, får en ängel som kommer med posten !!! Den ängeln var så tydlig så den gick inte förneka …

Hur hon kom in i mitt liv…

Jag hade köpt ett några gamla filtar till hundarna på Tradera som anlänt i en kartong och som stått oöppnad ett bra tag, vem bryr sig om filtar när man inte mår bra 😉 ?

En dag så hade jag så ork att öppna den där kartongen och där bland filtarna så ligger hon !!! Jag blev helt paff och tänker oj det har blivit fel !!! Pinsamt, någon har skickat fel och jag har inte talat om vad som hänt utan mer eller mindre stulit det som kommit fel …

Letar rätt på namn och telefonnummer till den som skickat filtarna, ringer och ber om ursäkt för att jag inte packat upp tidigare, och talar om att hon packat fel och att det låg en skyddsängel med som skulle till någon annan … Damen förstår inte vad jag pratar om och har inte haft någon skyddsängel att skicka och inte sålt någon… Nu blir jag ännu mer som ett frågetecken… Kvinnan konstaterar bara att vad konstigt och konstaterar utan att veta hur rätt hon hade.

”Den skulle nog till dig du behövde den nog”

11429884_10155689778675271_736982941_n

Kan man bli annat än kär i den kärleksfulla kraften i universum som ser till att få fram sina budskap till oss även när vi inte ser något ljus.

Änglar i alla former har sedan den dagen en mycket speciell plats i mitt hjärta och jag älskar att ha dem i mitt hem …

Jag samlar änglar i alla former och målar änglar jag kan inte få nog…

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

4 Kommentarer

 1. Tack Tina!!! Precis, exakt den här behövde jag idag, den kom som en skänk från ovan! 😉
  kram <3

  Svara
  • <3 Kram

   Svara
 2. Tack!!
  Jag kände mig träffad av det du skrev att många eller någon behövde läsa det här inlägget om skyddsänglar. Det är en tuff tid i mitt liv just nu så.. jag tar ditt inlägg som ett ”tecken”.
  Varmt tack!! ♡♡

  Svara
  • Det är säkert ett tecken <3 Texten hade bråttom att komma ut och publicerade sig själv innan jag var klar. Efter regn kommer alltid solsken även om det känns mörkt och tungt periodvis…
   Hang in there <3

   Svara

Trackbacks/Pingbacks

 1. Budskapen finns där bara vi är öppna för att se dem… - […] Jag behövde en skyddsängel och den kom… […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Följ bloggen!

Följ Hermansdalsbloggen via e-post. Fyll i din e-postadress och få meddelanden om nya inlägg!

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!