Intuitiv vägledning och attraktionslagen…
den 13 apr, 2015

Har tillbringat helgen på kurs …

Älskar att lära mig och utvecklas, jag vill hinna  med så mycket och det finns oändliga möjligheter och tillgångar…

I helgen har det handlat om intuition och konkreta verktyg för att använda sig av attraktionslagen.

En naturlag som så många andra, allt är perfekt skapat och allt finns serverat för oss…

Allt vi får till oss är information vi behöver på väg mot vårt mål , vi behöver ”bara” stanna upp, lyssna och ta till oss det vår intuition talar om för oss att göra …

Kasta ut en önskan som får hjärtat att slå, planterar du ett frö och lyssnar på vad fröet behöver för att gro och växa så kan din önskan börja blomma fullt ut…

10363504_10154204449835271_6614472813471052552_n

I går på lunchen så slog det mig att Hermansdal mitt hem är en önskan och beställning som gått i uppfyllelse fullt ut…

 

 

Jag skickade för flera år sedan ut att jag ville ha ett hem där djuren var säkra, en kraftplats för mig med lugn och ro, inga genomfartsvägar, gott om ridvägar, skog och natur in på knuten, jag ville se hästarna i hagarna från huset, jag ville ha ridhus så att jag kunde hålla igång hästarna året runt, trevliga grannar och vänner.. Min lista var lång…

10394473_10154619670465271_6485843922507265686_n

Ett tag var jag på väg till en gård där jag fick göra avkall på en del av mina önskemål, den gård jag hade som skulle säljas gick då inte att bli av med. Jag var frustrerad och förstod ingenting…

När jag släppte taget om det jag trodde var rätt då och skiftade fokus, så hittade jag min drömgård, utan avkall och det vällde in spekulanter, vi hade sålt och köpt på ett kick…

Då var jag inte medveten om det här med min beställning till universum, men nu när jag tittar i backspegeln, så är jag så tacksam över att jag fick hjälp med att dra i handbromsen, så att det blev rätt…

Mitt i processen så tyckte jag att den första gården var den enda och förstod inte alls varför det inte gick att sälja vår gård …

11101088_10155418170200271_4403125521777745276_o

I bland ser vi inte skogen för alla träd och då är det tur att vi har, saker runt oss ibland vi själva, som är klokare och gör att vi hamnar rätt …

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This