den 13 okt, 2018
Höstmagi

Hej fina du,

Vilken höst!!! Kan det bli bättre? Tror faktiskt inte det. Med en sån här oktobermånad kommer vintern kännas kort. Jag jobbar på och väntar på min operationstid det verkar ta längre tid än de utlovat. Tyvärr för det kräver planering, mod och kraft att genomföra den. I bland funderar jag till och med på att strunta i alltihopa men känner sen att jag vill återställa kroppen så gott det går. Jag vill få bort alla spår efter att cancern har hälsat på i mitt liv 😉

Vilken underbar respons på den kommande webbkursen 🙂 Vi jobbar på att skapa så mycket magi och energi som det bara går för att ni som går webbvarianten ska känna av energin vi har här på Hermansdal. Det känns fantastiskt roligt att kunna nå ut med det här magiska redskapet till er som inte har möjlighet att komma till Hermansdal på kurs.

HÄR KAN DU REDAN NU FÖRHANDSBOKA DIN SALTMOXAKURS

Hur går det med höstfixandet? Vi har snart förberett hela gården för vintern. Foder till djuren finns hemma, kaninerna har fått flytta in i stallet över vintern, trädgårdsmöbler och bromsfällorna är undanstuvade, hagarna betesputsade och i helgen åker småfåglarnas fröautomater upp. Det är tusen saker som ska ordnas inför varje årstid för att alla ska må bra och varje gång har det sin tjusning.

Känner du av att du är tröttare på kvällarna och att energin sjunker? Visst känns det att man inte vill hålla på till 22 på kvällarna längre? Det är normalt !!! Har man från början mindre energi och ork så kan det kännas väldigt frustrerande och deprimerande för nu kan vi inte längre hänga på naturens höga energi. Det är därför det blir så tydligt vad vi har för energireserv själva. Är vi i balans klarar vi även av övergångarna mellan årstiderna vilka annars kan kännas väldigt jobbiga för både kropp och själ.

Känner du av att det är fuktigare och råare ute nu och du får mer fukt i kroppen?  Tänk på att det är precis som med ett hus på hösten vi behöver sätta på värmen för att det råa ska försvinna. Precis så fungerar det har vi för mycket av något så tillför vi motpolen för att balansera oss. Kroppen och sinnet behöver tillräckligt med kraft och energi för att alla processer ska fungera som det är tänkt. Det gäller allt från matsmältning till känslor. Det är därför saltmoxan fungerar så fantastiskt bra som självhjälpsverktyg för både kropp och själ.

Tips som hjälper kroppen när hösten kommer

  • Ät mer soppor och grytor som innehåller det årstiden erbjuder tex potatis och rotfrukter
  • Använd mer värmande kryddor tex kanel, timjan, rosmarin
  • Håll dig varm när du går ut även om fötter och ben
  • Varma fotbad med tex ingefära
  • Saltmoxa
  • Varva ner och gör kväll tidigare
  • Ät högkvalitativa vitaminer och mineraler (Innate och Megafood är bra märken)
  • Rensa både i almanackan och livet

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Fantastiskt roligt att intresset är så stort för det vi delar med oss av och vi är glada för förtroendet  och att så många vågar prova något nytt för att må bra. Årets kurser är fullbokade och vi arbetar på att få fram en riktigt bra webbkurs till alla er som inte har möjlighet att besöka oss på Hermansdal.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

WEBBKURS I SALTMOXA

Varmt välkommen till oss på Hermansdal för en spännande och

inspirerande dag i hälsans och den kinesiska medicinens tecken 🙂

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

FÖRSTA UPPLAGAN SÅLDE SLUT PÅ TVÅ MÅNADER NU ÄR ANDRA UPPLAGAN AV VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ?

Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Vågar du vara du?

Vågar du vara du?

Hej fina du, En vecka till av sommaren har passerat och jag tycker tiden går rasande fort. Tycker knappt jag hinner...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This