den 16 maj, 2018
Har vi rubbat balansen får vi lov att hjälpa kroppen

Hej fina du,

Vilka underbara dagar vi har haft och har. De här försommardagarna kommer vi sent att glömma de bjuder på det absolut bästa som finns alla kategorier. Jag känner mig tacksam och väldigt lyckligt lottad som får ha Hermansdal som mitt hem och min arbetsplats. Tänk dig själv att de enda ljud du hör är fågelkvitter, humlor som surrar och hästar som frustar nöjt i hagarna runt huset. Att få sitta och ta en kopp te och insupa allt det fantastiska runt mig det är äkta lycka. Jag njuter av min tid på dagen när jag är ensam med fågelkvittret, djuren och naturen runt mig. Det finns en ro i det som jag inte har hittat någon annanstans. Jag vill aldrig att det ska ta slut det är en sann viloplats för en energikänslig person.

 

Egentligen jobbar jag mer än de flesta men jag tycker att det är så roligt och inspirerande att jag har svårt att skilja på vad som är arbete och vad som är fritid. Vi lever som vi lär på Hermansdal och tack vare det så vet vi att de verktyg vi delar med oss av fungerar. Vi har prövat allt själva 😉 Jag saltmoxar själv i princip varje dag och min kropp och själ älskar det. Saltmoxan stärker mig på djupet och jag skulle vilja att varje hem i hela Sverige hade kunskapen om både saltmoxa och den kinesiska medicinen som verktyg för att slippa alla problem som vårt klimat och vår stressade livsstil ställer till med.

Det känns verkligen superkul att äntligen kunna erbjuda vår efterlängtade kurs i saltmoxa här på Hermansdal. Det känns lite som när vi släppte Nyckeln till Hälsa. Vi vet hur bra det är och det känns fantastiskt att få dela med sig av något som vi vet är både välbehövligt och kraftfullt. Vi ser fram emot en toppendag med god näringsrik mat, inspiration, glädje, ny kunskap och att få träffa några av er i verkliga livet. Det här kommer vara vår premiärkurs precis som att Nyckeln till Hälsa var vår första bok så är den första kursen på Hermansdal och kommer att skapa speciella och kära minnen.

Även telefonkonsultationer har kommit i gång och jag tycker att det är så himla kul att kunna hjälpa till. Jag älskar era mail när ni förvånat berättar att det börjar hända saker. För oss som kan den kinesiska medicinen och vet hur väl den fungerar så kan symtom vara så självklara och vi vet hur bra den läker och balanserar upp bara vi gör det vi ska 😉

I går var vi in och handlade mat i Jönköping och blev akut hungriga så vi bestämde oss för att plocka i hop en sallad. När vi satte oss för att äta kände vi båda två att det blev alldeles för kallt för kroppen och magen. Inte bara de råa grönsakerna utan även att maten var kylskåpskall i temperaturen. Det är så häftigt när man blir medveten om vad som händer i kroppen och varför.

Hela vägen hem satt vi och pratade om vikten av att förstå det som händer, och att använda de verktyg man har för att hjälpa till att återställa balansen igen. En kopp varmt ekologiskt svart te hade varit en utmärkt hjälp under måltiden men det hade vi inte tillgång till. Däremot så tände vi varsin saltmoxa direkt när vi kom hem och den magiska värmen återställde balansen som vi rubbat. Inga uppsvällda onda magar eller andra symtom dök upp, vi hjälpte våra kroppar till balans igen.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående. 

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv hittar du i vår bok

Nyckeln till Hälsa.

Mer info om våra MOXA-KURSER hittar du här

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This