den 23 sep, 2018
Har du brist på energi utan att veta varför?

Hej fina bloggläsare

Idag skriver vi lite om currylinjer, en del av er vet kanske vad det är och andra står frågande och undrar vad det är. Men en sak är säker att vare sig man vet eller inte, så är currylinjer något som påverkar oss alla.

Är du sjuk ofta eller sjuknar om hela tiden? Trots att du tar hand om dig, äter bra, sover bra och har stressen under kontroll.  Då är det något som inte stämmer, det förstår alla. Det vi däremot inte har fått lära oss är att vi faktiskt kan påverka. I de allra flesta fall påverka vårt mående och göra något åt det. I alla fall så länge saker “bara” är störda i kroppen. När de är förstörda, kan vägen tillbaka vara längre och krokigare. Så varför vänta?!

Sömnen är otroligt viktig för att vi skall återhämta oss och det är högst individuellt hur mycket vi behöver av den varan. När vi sover går Yang in i kroppen och “lagar” den. Vi skall alla vakna utvilade och vitaliserade. Sover man oroligt, drömmer mycket, vaknar trött, kan sova hur mycket som helst eller känner sig sjuk och svag då är det dags att fundera på vad som är fel.

 

Naturligtvis så kan det ha fler orsaker men en inte alltför ovanlig orsak är att man faktiskt har ställt sängen på en Currylinje eller än värre att man ligger och sover mitt i ett Currykors. Att hamna i ett currykors eller på en currylinje när man sover är långt ifrån optimalt. Det dränerar oss på energi! Till och med så mycket att om man skulle mäta auran när vi befinner oss i ett Currykors så minskar hela vår aura.

Currylinjer är som ett magnetiskt rutfält som finns över hela jordklotet, helt naturligt men med en energi man skall undvika att sova i eller sitta i hela dagarna. Det lättaste sättet är att kolla var linjerna går är med pekare som man antingen kan köpa eller göra själv. Vi har båda varianterna och de fungerar precis lika bra.

Du kan leta efter olika saker med dina pekare så det är viktigt att du ber om just currylinjer så att du inte får  utslag på till exempel vattenådror eller hartmanlinjer.

När du närmar dig en linje eller ett kors kommer dina pekare snurra eller ändra riktning och då vet du.

Om du känner igen dig i nedanstående checklista så kan jag varmt rekommendera dig att kontrollera vart du sover:

-Sover du oroligt?

-Är du inte utvilad när du vaknar?

-Drömmer du för mycket?

-Vaknar du flera gånger per natt?

-Är du sjuk ofta?

-Är du onormalt trött?

-Blir du inte frisk?

-Känner du dig dränerad?

Prova att sov någon annanstans ett tag och se vad som händer.

Katter älskar att sova i currykors och på currylinjer, de vet exakt var de är någonstans och blir inte sjuka av dem. Faktum är att det är vanligt att de antingen ligger där innan de ska ut på jakt eller under jakten, eftersom även deras aura påverkas  och minskas så kommer det göra att de blir mer “osynliga” för sitt bytesdjur. Smarta djur får man säga.

SALTMOXA

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar.

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Här kan du läsa vad andra tycker om kursen: REFERENSER

Fantastiskt roligt att intresset är så stort för det vi delar med oss av och vi är glada för förtroendet  och att så många vågar prova något nytt för att må bra. Årets kurser är fullbokade och vi arbetar på att få fram en riktigt bra webbkurs till alla er som inte har möjlighet att besöka oss på Hermansdal.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

hittar du i vår bok Nyckeln till Hälsa.

Årets SALTMOXAKURSER 

1 JULI (fullbokad) och 29 JULI (fullbokad)

19 AUGUSTI (Fullbokad)

9 September (fullbokad)

16 September( fullbokad)

Varmt välkommen till oss på Hermansdal för en spännande och

inspirerande dag i hälsans och den kinesiska medicinens tecken 🙂

Mer info och referenser om våra MOXA-KURSER hittar du här

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

FÖRSTA UPPLAGAN SÅLDE SLUT PÅ TVÅ MÅNADER NU ÄR ANDRA UPPLAGAN AV VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂

Nyfiken du också ? Läs gärna recensionerna i vår webbshop.

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ?

Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This