den 30 maj, 2018
Fånga dina drömmar och gör dem till dina mål

Hej fina du,

Vilket väder vi har, man får nypa sig i armen varje dag för att inse att det är verkligt med all den här sommaren som vi har fått även om vi inte är inne i Juni ännu. Jag njuter i fulla drag även om det är alldeles för varmt för att arbeta fysiskt. Min favoritfrukt nu är vattenmelon den svalkar och är bra för hjärtat som hör till  eldelementet, att det är ett organ som  påverkas av hetta det hörs bara på namnet.

Jag funderar ofta på hur saker hänger ihop och hur mycket vi själva påverkar det vi har i våra liv. Varför vi möter olika personer, råkar ut för saker och vad jag ska lära mig av olika händelser och de känslor som dyker upp i samband med dem. Jag har inte alltid gjort det men i dag ser jag livet som en lektionssal och när jag kommer på hur saker hänger i hop så får jag alltid en ahaupplevelse. Det blir så självklart när man väl förstår. Jag lyssnar alltid på min magkänsla och intuition och den visar gång på gång att jag kan lita på den.

Ibland råkar jag ut för att rädsla eller oro tar över och det kan kännas väldigt verkligt och är ofta högst påtaglig 😉 men jag har lärt mig att skilja på det som är på “riktigt” och vad som är obefogade varningsklockor. Känslornas värld är som ett eget universum med allt de försöker förmedla till oss.

Det är min nyfikenhet och mitt driv att hela tiden utvecklas och förstå som gör att jag lär mig och kommer vidare. Det är närvaron och min övertygelse att jag själv skapar det jag vill ha i mitt liv som fått mig att inse att jag gång på gång har tagit mig i mål. Jag har sällan listat ut hur det ska gå till och oftast struntat i att jag inte vetat. Jag har istället fokuserat på min inre röst och det jag vill uppnå. Jag har dragit till mig alltför många skeenden för att det skall vara en slump. Varje gång  det händer så blir jag mer och mer övertygad och med det mer fokuserad och inspirerad.

Jag har som många andra försökt att få attraktionslagen att fungera men inte kunnat tygla mina tankar och känslor och de betyder allt. Att rabbla mantran och affirmationer om att saker ska ske betyder ingenting om de inte skapar ett lugn, inspiration och en bra känsla i oss som gör att vi agerar.  Känslor skapar en vibration/frekvens som attraherar det vi vill ha eller det vi vill uppnå. Är vi övertygade om att vi kommer att lyckas kommer vi att göra det så småningom för vi kommer att agera för att ta oss dit. Förstår vi inte hur det ska gå till är det många som ger upp innan resan ens har börjat.

Vi skapar det vi vill ha och jag tycker att det är lika fantastiskt varje gång något trillar in i livet som jag har haft som mål. Skillnaden på att ta sig dit man vill och att fortsätta “drömma” är att faktiskt att agera på det som kommer till en och att lyssna på sitt inre. Vårt inre är världsmästare på att ta oss dit vi vill men vi måste agera på det som ploppar upp i huvudet. Vi behöver också  ha ett lugn som gör att vi hinner fånga det som dyker upp. Är vi fulla av negativa tankar eller inte ens har en dröm eller ett mål så kommer ingenting att hända vi kommer att vara på samma ställe som vi är i dag om vi inte förändrar något.

En dröm som är nerskriven med ett datum blir ett mål. Ett mål som bryts ner i delar blir en plan. En plan som följs av agerande blir tillslut verklighet även om vi inte vet exakt hur vägen dit ser ut.

Att sitta och skriva på vår nästa bok om känslor och vad vi kan göra för att hjälpa oss själva känns fantastiskt. Jag längtar tills den går i tryck. Jag ser fram emot att få göra nya illustrationer, och hur ett nytt omslag ska se ut cirkulerar ständigt i mitt huvud. Det är så häftigt att se att vi  på Hermansdal börjar sprida hälsoringar på vattnet. Nyckeln till Hälsa sprider sig, våra saltmoxakurser är snart fullbokade och min själ är så lycklig att den hoppar, det var det här jag skulle göra. Skriva och dela med mig av mina erfarenheter och min kunskap för att hjälpa andra att förstå och kunna hjälpa sig själva.

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

Här hittar du Nyckeln till Hälsa.

Mer info om våra MOXA-KURSER hittar du här

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Att få vara själv - […] dykt upp i flödet på facebook. Riktigt bra båda två och den som är nyfiken kan läsa här och…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Tips med vårkänsla

Tips med vårkänsla

Hej fina du, Hur har du det? Jag längtar efter solen!!! Nu är jag trött på regn. Det verkar liksom aldrig ta slut. Jag...

läs mer

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This