Hej fina bloggläsare…

Efter att ha dedikerat i princip varje helg denna vår till att skriva vår kursbok om ”Kinesisk Medicin och om hur man genom att förstå hur allt hänger ihop kan läka och balansera sin kropp”, tog vi en välförtjänt paus under lördagen för att njuta av det fantastiska vädret och naturen.

Efter en ganska kall vår, där vi fortfarande har minusgrader på nätterna så börjar äntligen påskliljor och tulpaner att slå ut.

Vi älskar bönor i alla de slag, så igår satte vi alla 200!! ärtor i varsin fiberkruka som nu får bo tillsammans med alla andra plantor i växthuset i väntan på att få flytta ut till förhoppningsvis lite mer ihållande värme och frostfria nätter.

Även några av små-landen utanför växthuset hann bli klara och nu ligger där frön av sallad, ruccola, dill och rädisa som vi väntar på ska komma upp och förgylla vår dag.

Hundarna tog på sig den stora rollen som arbetsledare och såg till så att allt flöt på som det skulle…

Våra fyra små kaninfröknar som bott i stallet under vintern, längtar nu ut till sol och gräs. Så under dagen blev deras utegård nästan klar och under veckan som kommer hoppas vi kunna glädja dem med en flytt utomhus.

Idag blir det åter en dag i skrivandets tecken och vi önskar er

alla en underbar söndag med vad den än har att erbjuda.

 Vill du läsa och lära dig mer om den Kinesiska Medicinen så inspireras gärna av våra tidigare blogginlägg:

Under vår/sommar planerar vi att presentera en kursbok om den kinesiska medicinen, dess livsstil och de verktyg som finns för att hålla sig frisk och vital. Där kommer vi, på ett lättförståeligt sätt, ge dig kunskap om  den kinesiska medicinens grunder och verktyg. Vi kommer hjälpa dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Klicka här för att komma till våra PODDINSPELNINGAR

Varma Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Tina/QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på ”Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

Dela till dina vänner: