den 13 jun, 2018
Efter solsken behöver vi regn

Hej fina du,

Vi har äntligen fått lite  regn och en paus från 30 graders värme och sol. Jag kan inte minnas en sån här försommar och början på sommaren. Helt fantastiskt har det varit med den värmande solen och att  inte ha behövt torka mängder med små tassar när de ska in. Men nu har naturen skrikit efter regn för att återupprätta balansen och hålla sig frisk ett tag så det var skönt  att det dök upp.

Naturen fungerar precis som vi eller vi som den. Torkan har bränt sönder gräset på ytan för att det varit för lite regn. Den växtlighet som har rötter djupare ner och som på det sättet hämtar vätska och näring har klarat sig men hade torkan fortsatt så hade obalansen tagit sig djupare in i moder jord och tillslut så hade inte träden klarat sig heller. Vi hade fått en öken runt oss och vårt gröna landskap hade försvunnit.

För oss är det på samma sätt, det som kommer utifrån är lättare att skydda sig i från och balansera upp och när en sjukdom eller obalans tar sig in på djupet så gör den större skada och tar längre tid att återställa. Känslor som är för mycket och för länge utan att transformeras in i en annan känsla påverkar oss på djupet. Varje känsla hör till ett visst element och organ och i första hand är det just det organet vi behöver stötta när ett känslotillstånd biter sig fast och inte vill släppa taget.

När man som vi är med på mångas resor mot tillfrisknande så ser vi sambanden tydligt. Vi får så gott som dagligen mail från patienter som förvånat upptäcker att de mår bättre både känslomässigt och fysiskt bara för att de har ändrat sina matvanor och använder sig av några enkla verktyg, förstår och lyssnar in vad de behöver. Gissa om det är inspirerande 😉 Det är bensinen som fick oss att skriva Nyckeln till Hälsa, blogga och hålla saltmoxakurser på våra lediga dagar 🙂 Vi vet att verktygen fungerar bara vi använder dem.

Ju mer balans vi får i vårt kroppsliga system desto starkare blir vi. Vi mår bättre känslomässigt och vi klarar av att hålla ställningarna mot det som kommer utifrån både när det gäller virusar och obalanserade människor. Vi är som en stark ros, bladlössen bryr sig inte om den, det är ingen ide för det finns inget att hämta 😉

Vi hoppas att vi med vårt skrivande och det vi delar med oss av väcker ditt

intresse för att du kan påverka din egen hälsa och själsliga mående.

Fler verktyg, tips och kunskap om hur du kan hjälpa dig själv

Här hittar du Nyckeln till Hälsa.

Mer info om våra MOXA-KURSER hittar du här

Varma kramar från Hermansdal

Tina 

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ?

Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som

finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kropp och själ så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

Sagt om Nyckeln till Hälsa:  

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂

Hermansdalsbloggen

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This