Efter regn kommer solsken …..
den 29 mar, 2015

Regnet öser ner så hästarna har fått äta sin frukost inne <3

Kineserna försöker göra sig osynliga så att jag inte skall komma på tanken att släpa med dem ut, de är övertygade om att regn och slask är förenat med livsfara eller så är de rädda om frisyrerna 😉

Det ihärdiga regnandet gör att dagens planer har ändrats och istället för att tillbringa den utomhus så riktar jag mig nu inåt.

Har gjort ett försök att rädda mina övervintrade pelargoner…

11086685_10155397907790271_1417080024_nVarje år blir jag lika förvånad över att de kommer igen och blomstrar vackrare än någonsin…

Det är svårt att tro när man ser dem nu men de kommer att resa sig och glänsa igen <3

Tänker att det är så livet är…

Yin & Yang alla delar måste få finnas, Ont & Gott, Liv & Död, Glädje & Sorg, Värme & Kyla, Vila & Aktivitet utan det ena uppskattar vi inte det andra…

Nu passar jag på att smita över till bästa grannen och fortsätta måla 🙂

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This