Att sprida ringar på vattnet…


Kinesisk Medicin, Kropp i balans, Nyckeln Till Hälsa / tisdag, januari 16th, 2018

Hej fina läsare,

Det känns annorlunda att skriva från vår egen plattform på något sätt. Som att vi är närmare er läsare, och på ett sätt är vi nog också det, eller kommer att bli allteftersom vi utvecklar Hermansdalsbloggen och hemsidan.

Idag är det mer eller mindre snöstorm på Hermansdal med vindar som viner rejält utanför husknuten. Som alltid när vädrets makter gör sig påminda känns favoritfåtöljen och stugvärmen extra bra.

Igår hade vi ett ”bokmöte” på Condeco i Jönköping där vi gick igenom Nyckeln till Hälsa inför nästa tryckning. Det är både fantastiskt roligt och spännande att göra de sista små korrigeringar inför andra upplagan. Jag tänker ofta på hur mycket större världen blir när vi lär oss nya saker. Att bli med bok, eget förlag och nu egen bloggplattform öppnar upp en helt ny värld.

En värld där det finns så otroligt mycket kunskap, nya möjligheter och inspiration tillgängligt bara vi är tillräckligt nyfikna och vågar öppna en ny dörr och titta in. Jag är så nyfiken på vad vi kommer att säga om den här resan om några år och vart den tar oss.

literature-3060241_640

Under bokmötet dök en kvinna som läser Hermansdalsbloggen upp och ställde några frågor om mat, örter och mående. Det känns helt fantastiskt när vi får direkt respons på den kunskap vi vill förmedla och att vi lyckats väcka er nyfikenhet. Att kunna inspirera er till att ta kommandot över ert egna välbefinnande och att ni förstår att ni faktiskt kan påverka hur ni mår själva, både fysiskt och känslomässigt är vår stora drivkraft i att sprida vår kunskap. Trots att vi haft samma kunskap även utan bloggen och boken, så hade vi inte nått ut med den och kvinnan hade aldrig kommit fram och ställt sina frågor.

Säg är det inte underbart att kunna sprida goda ringar på vattnet? 🙂 Sociala medier och vårt skrivande hjälper oss att skapa att fritt flöde av qi som sprider sig mer och mer så att fler får tillgång till kunskapen och verktygen och mår bättre. Det känns fantastiskt!

Varma Kramar från Hermansdal

Tina 

VÅR BOK NYCKELN TILL HÄLSA ÄR HÄR 🙂  Nyfiken?

nyckelntillhalsa

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

Sagt om Nyckeln till Hälsa :

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull ”

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två ”

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel ”

Följ oss gärna på Blogkeen 🙂


Hermansdalsbloggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.