den 2 jun, 2019
Att känna sig lite piggare är ett steg i rätt riktning

Hej fina du,

Jag känner en enorm tillfredsställelse över att webbkursen är klar och att få göra den tillsammans med er som anmält sig. Faktiskt ren glädje 🙂 Jag är så lättad över att jag med lite hjälp fått ihop precis allting och till och med på ett bättre sätt än vad som var ursprungsidén.

I dag är sista dagen du kan anmäla dig och i morgon måndag kör vi äntligen igång. Det kommer information på hur ni letar rätt på FB gruppen vårt klassrum i inledningen av kursen. Håll tummarna för att tekniken fungerar i morgon 😉

Det känns lite som när Nyckeln till Hälsa kom från tryckeriet och skulle levereras eller som när vi hade vår första saltmoxakurs på Hermansdal. Ett förväntansfullt pirr med inslag av skräckblandad förtjusning. Skräckdelen står tekniken för Hahahaha Jag är så glad för att jag har valt att ha er i ett “klassrum” och för att vi är ett och samma gäng hela tiden. Det känns som att ha kurs i fysisk form även fast den är på webben. Det kommer att bli super.Vi kanske får lov att ha en “klassträff” på Hermansdal om ett år 🙂

LÄS MER OCH KÖP WEBBKURSEN HÄR –
LÄR DIG BALANSERA DINA FEM ELEMENT OCH ATT ANVÄNDA MAT SOM MEDICIN

Härliga sommartid

För första gången på väldigt länge kunde jag i fredags ta mig tid för trevligt fikabesök och få höra lite om Hermansdals historia och tidigare innevånare. Älskar Hermansdal och är tacksam över att jag har hittat hem efter ett liv med ett ständigt flyttande. I fredags blev gräset klippt och en massa blommor planterade. Jag älskar blommor, jag gillar till och med att rensa ogräs och när jag klipper gräset går jag hellre med min gamla Klippo än att sitta på åkgräsklipparen. Allt är energi och det är superviktigt för mig att ha en hög och “ren” frekvens runt mig för att jag ska trivas. Det är samma sak för djur och blommor de skiner lite extra när de får kärlek och har en bra energi runt sig.

När jag går där med Klippo eller rensar ogräs så gör jag det med kärlek och jag älskar att se hur fint det blir. När jag slår in Nyckeln till Hälsa i silkespapper och skickar den gör jag det också med kärlek och tacksamhet. Jag blir glad för varje frö jag kan så så att någon kan få förstå sambanden och börja må lite bättre.

Vill du läsa mer om den kinesiska medicinen hittar du Nyckeln till Hälsa här

Vart hittar du din kraft?

Naturen bidrar alltid med bra energi. Jag älskar svalorna som seglar runt, sädesärlorna som blir glada för att jag klipper gräset och alla skogsduvor som är hos oss. Mest av allt älskar jag att höra korparna vi har här. De betyder massor för mig att höra dem och se dem segla runt över trädtopparna. Jag känner ren lycka när rosorna slår ut och i år blommar för första gången min Magnolia. Det bästa med att få bo så här är just närheten till naturen och alla djur. Vi hjälps åt att hålla balansen. Hermansdal är min oas i en hektisk värld. Det är min himmel på jorden och platsen jag kan finna ro och vara i nuet så att jag har tid att stanna upp och hinna se och känna allt det vackra jag har runt mig. Det fyller mig med energi. Alla borde få ha ett Hermansdal i sitt liv.

Min fantastiska Magnolia

Att få bo så här gör att jag kan täppa till de hål jag läcker energi ur. Så när jag fyller på med mat och moxa stannar det kvar i kroppen och läker mig. Det känns tydligt att jag är starkare och vitalare. Jag återhämtar mig snabbare och klarar mer aktivitet utan att bli slut eller känna mig sjuk. Pulsen är stark, tungan ser riktigt bra ut och fukten håller äntligen sakta på att lösa upp sig. Det har tagit tid. Tid är en faktor som kan vara svår. Vi är vana vid att ta ett piller och sen ska smärtan försvinna och vi ska vara okej igen och fortsätta. Visst kan det fungera ibland men dras vi med ständiga matsmältningsproblem eller värk och energilöst som återkommer hela tiden behöver vi hitta en annan lösning.

När vi får mer energi kan vi läka

Det första som händer när kroppen läker är att vi får lite mer energi den behövs för att läkningen ska kunna ske. Jag brukar alltid säga att om vi är riktigt svaga behöver vi spara 50% av vår energi för att kroppen ska ha kraft att läka. Kör vi ständigt slut på den energi vi har finns ingen kvar till läkning. Det behövs kraft för att bli frisk. När du hittar hålen som du läcker energi genom och fyller på med bra mat och moxa så kommer du att behålla din kraft och läka. Att känna sig lite piggare är ett första steg som kan kännas litet för att vi vill så mycket mer, men det är det är en större framgång än du kan tänka dig. Var rädd om din energi och ge inte bort den i onödan. Fyll på dig själv med sommarens kraft och spara lite till vintern.

Vill du läsa mer om den kinesiska medicinen hittar du Nyckeln till Hälsa här

Boka din plats du också om du vill vara med. Du kan anmäla dig fram till och med i dag Söndag den 2 Juni.

LÄS MER OCH KÖP WEBBKURSEN HÄR –
LÄR DIG BALANSERA DINA FEM ELEMENT OCH ATT ANVÄNDA MAT SOM MEDICIN

Vill du också vara med? Du kan anmäla dig till och med i dag Söndag 2 Juni. I morgon stänger jag dörren för den här kursomgången. Ni som har anmält er kommer att ha en egen sluten FB grupp/klassrum som hör till just den här omgången. Kursen är en “förlängning” av Nyckeln till Hälsa med fördjupningar i bland annat diagnostiken och hur vi använder Mat som medicin. Men du kan gå den utan att ha läst boken. Vi kommer att utforska vart vi läcker energi och vad vi kan göra för att täppa till hålen och äta mat som fyller på och hjälper oss.

Du får med kursen ca 100 recept på både frukost lunch och middag samt förslag på mellanmål. Även lite örter som du kan använda till husbehov. Hjälp med diagnostisering och att förstå vad du ska göra och äta för att hjälpa dig själv. Den är ytterligare en pusselbit som tillsammans med Nyckeln till Hälsa och saltmoxan hjälper dig och dina nära att hålla vitaliteten genom livet. Jag ser verkligen fram emot att göra den här resan tillsammans med er.

LÄS MER OCH KÖP WEBBKURSEN HÄR –
LÄR DIG BALANSERA DINA FEM ELEMENT OCH ATT ANVÄNDA MAT SOM MEDICIN
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fruit-2367029_640.jpg

Saltmoxa upptäck den du också

Saltmoxabehandlingen som vi lär ut på våra kurser är ett fantastiskt redskap att använda för att bygga upp en inre styrka och hjälpa kropp och själ. Det är för att saltmoxan stärker vårt inre som vi ser yngre och vitalare ut efter en tids användande och våra fysiska och känslomässiga symtom på brist minskar. Samma sak är det med det vi äter har vi till exempel en yangbrist och mycket kyla i kroppen så behöver vi hjälpa kroppen med vad vi äter så att vi inte skapar ytterligare kyla och så vidare.

Här kan du läsa mer om Saltmoxa: MOXA – Livets Eld – vad, hur, varför…

Läsa vad andra tycker om kursen : REFERENSER

Här hittar du mer info om alla våra kurser

Kramar från Hermansdal

Tina

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0001-17-e1520832057425-282x300.jpg

Vill du lära dig mer och förstå din kropp och själ , samt få en bättre hälsa?

Är du intresserad av hälsa och vill förstå din kropp och själ ? Vi förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk, vital och må känslomässigt bra.

Den finns att beställa i vår webbshop http://hermansdal.com/webbshop

” Vill tacka varmt för att ni gjort arbetet med boken, den är jätteinspirerande och lättbegriplig, även svärmor fann intresse. Innehåll och upplägg = toppen, Design = kärleksfull “

” Måste bara säga vilken fantastisk bok! Både innehåll och utseende. Jag hoppas på en del två “

” Ett stort TACK för en fantastisk bok som verkligen går in på allt för att få ett liv i balans den blir min nya bibel “

Följ mig gärna på Facebook:

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Hermansdal

Hermansdals EKO

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg

Nyckeln till Hälsa

(15 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Mat som medicin

Webbkursen är till för dig som vill skapa de bästa förutsättningarna för att må bra och nå ett fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom visdom från den kinesiska medicinen.

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This