Årets första nyhet är här
den 4 jan, 2018

Hej fina bloggläsare,

Vi har fått lite snö som ligger som ett vackert vitt täcke och lyser upp i mörkret. Väldigt skönt när man har en massa djur som springer ut och in 🙂

I och med att vår bok Nyckeln till Hälsa nu börjar sprida sig runt om i Sverige och alla får tid att läsa efter helgbestyren så får vi massor med förfrågningar på tips, recept och även andra frågor som berör kinesisk medicin och hälsa. Vilket vi tycker att är så roligt 🙂 Det är precis så vi vill ha det, vi brinner för att hjälpa människor och djur att må bättre.

Vi har funderat på hur våra svar skall kunna nå ut och hjälpa fler och tänker att ett ”Nyhetsbrev” på måndagar skulle kanske vara ett uppskattat alternativ? Där kan vi svara på de frågor som vi tror berör och hjälper många samt ge er lite tips och recept på vägen mot en bättre hälsa och större välmående.

Hoppas du gillar vår ide 🙂

Vill du ha vårt nyhetsbrev och lite veckotips så gå in på www.hermansdal.com och anmäl dig så missar du inte våra mail. (Du hittar det längst ner på sidan)

Önskar dig en fin torsdag 🙂

Varma Kramar från Hermansdal 

Tina & Annelie

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

NYFIKEN PÅ BOKEN? Klicka här

Nu kan du beställa vår bok om den kinesiska medicinen. Den är skriven så att du helt utan någon som  helst förkunskap skall kunna förstå grunderna i den kinesiska medicinen, och få förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever.

Vi  förmedlar kunskapen, klokheten, naturligheten och en skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. 

Vi hjälper dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

 Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

 För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på ”Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

0 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Tina Göransson

Jag är författare och hälsoinspiratör som brinner för friskvård, djur och natur. Jag har gjort en egen hälsoresa och vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Jag vill ge människor förståelse och verktyg så att de kan hjälpa både sig själva och sina djur till ett bättre mående på alla plan. 

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This