Allt är energi och vi känner den även om den inte syns…

Allt är energi och vi känner av den även om vi inte ser den …

2014-03-10-1006_531d80929606ee3636891500

Vi har stor sorg efter ett trauma då en kär familjemedlem och häst bröt benet och var tvungen att avlivas på plats ute i hagen…

Från den ena stunden till den andra så fanns han inte längre med oss fysiskt. Vi kan inte längre smeka hans silkeslena päls eller höra honom gnägga även om jag känner hans närvaro så är han inte här …

En nära vän var med när det ofattbara hände och vi var lika chockade allihop…

barn_33346526

Hon arbetar som förskolelärare och har barn runt omkring sig hela dagarna…

I två dagar så har barnen nu lekt att de har brutit benen och igår så kom de och talade om att nu hade hästen brutit benet… Ingen har pratat med dem eller med varandra om det som hänt och inget av barnen har några relationer till brutna ben eller hästar … De har inte heller lekt det tidigare, det kom i onsdags dagen efter olyckan och verkar hålla i sig hela dagarna nu…

Jag är övertygad om att barnen fångar upp energin som finns där runt henne och som många vuxna (läs de flesta) har tappat kontakten med. Vuxna springer på i livet och barnen är mer i nuet och har på det sättet lättare att fånga upp energier som finns runt dem och få den mer precis …

eds-monstret

Så nästa gång du känner något, lyssna eller låt det passera om det du fångar upp inte hör till dig. Det är en energi du känner och är den inte till dig så släpp den, det är förmodligen någon annans sorg eller frustration du känner av.

 

 

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

Hermansdal på Facebook, Hermansdals Gård på Facebook och Hermansdal på Instagram

2 Kommentarer

  1. <3 kram <3

    Svara
    • <3

      Svara

Trackbacks/Pingbacks

  1. Förbättra din hälsa med Negativa Joner - […] Allt är energi och vi känner den även om den inte syns… […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg

Följ bloggen!

Följ Hermansdalsbloggen via e-post. Fyll i din e-postadress och få meddelanden om nya inlägg!

Nyckeln till Hälsa

(14 kundrecensioner)

399.00 kr inkl. moms

Nyckeln till Hälsa
Som en gåva från himlen föll denna fantastiska bok, inslagen i vackert silkespapper, rakt in i min obalanserade kropp… Så skulle man kunna uttrycka det. Under en månads tid har jag bläddrat, läst och sugit i mig kunskaper som lett mig till mer förståelse och en jämnare balans i både sinne och kropp. Nyckeln till Hälsa ger inte bara livsviktig information om hur allt hänger ihop utan skapar också ett lugn på ett oförklarligt sätt.

Helena 
Helena

Webbkurs: Lär dig saltmoxa
Saltmoxakursen var otroligt intressant. Jag gick kursen på rekommendation på grund av de besvär jag har. Det var otroligt att förstå och faktiskt se att de symptom jag hade berodde på brister i vissa element. Jag upplever att saltmoxa har lindrat mycket av mina besvär. Det är det tydlig skillnad före och efter kursen. Jag rekommenderar den till alla som långsiktigt vill investera i sitt mående.

Anna 
Anna

Saltmoxakurs på Hermansdal
Jag är så glad att jag gick denna kurs. Den har givit mig ett viktigt verktyg för att må bättre och hålla mig frisk. Att få vara på fina Hermansdal kändes som en extra bonus. Vi fick lära oss så otroligt mycket runt kinesisk medicin och mat och fick utöver det underbart hemlagad lunch. Kan bara rekommendera att gå.

Kerstin Wagner 
Kerstin Wagner

Friskvård- och moxakurs för hund 
Detta är en fantastisk kurs som jag varmt rekommenderar. Att kunna hjälpa våra älskade hundar att på ett naturligt sätt må så bra det bara går är underbart. Tina är så kunnig och delar generöst med sig av sin kunskap. Känner att jag fick många verktyg att använda på hemmaplan. Vår hund mår nu mycket bättre.

Eva Karlsson 
Eva Karlsson

Friskvård- och moxakurs för häst 
En trevlig och spännande dag med fler bra tips på hur man kan förstå sin häst och hjälpa den med moxa och andra tillskott. Min häst mår bra men har märkt att hon fått mer energi efter moxan. Har hjälpt en grannes häst som hostade vid ansträngning och hostan försvann. (Hade varit hos veterinär och fått mediciner innan men det hade inte hjälpt fullt ut).

Christina Lundström 
Christina Lundström
Gå någon av våra uppskattade kurser!

Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.

Läs mer om våra kurser nedan

error: Content is protected !!

Prenumerera på Hermansdals Nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt spännande nyhetsbrev! Minst en gång i månaden kommer ett inspirerande och givande nyhetsbrev med tips på hur du tar han om dig själv och dina djur. I nyhetsbrevet ger jag dig goda recept, inspiration, erbjudanden och verktyg för att må bättre i kropp och själ.

Genom att fylla i detta formulär registrerar du dig för att ta emot våra e-postmeddelanden och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

You have Successfully Subscribed!