Laddar med moxa inför julen


Hälsa, Kinesisk Medicin, Kropp i balans, Mitt liv, Nyckeln Till Hälsa, Okategoriserade, Vardag på Hermansdal... / lördag, december 16th, 2017

Hej fina bloggläsare

En snöig lördag med äkta julkänsla har vi här på Hermansdal.

Vi hade en jättemysig kväll i går på Jungle Thai med finaste tjejgänget och många skratt. Fick en stor bukett med rosor i samma rosa färg som alla hjärtan i boken.

Helgen går i moxans tecken med patienter både i dag och i morgon. Vi  har fått en fläkt och utsug inmonterad så att vi kan använda moxa i alla dess former. Skall se till att få mig en Dragonmoxa själv i helgen, det behövs efter den senaste tidens hårda tempo.

Moxa är något som alla i Sverige skulle må toppen av vi behöver det i vårt kalla klimat. Du kan läsa mer om moxa HÄR och HÄR 🙂

Vill du lära dig mer och förstå din kropp, samt få en bättre hälsa?

NYFIKEN PÅ BOKEN? Klicka här

Nu kan du beställa vår bok om den kinesiska medicinen med mera. I den kommer vi  förmedla kunskapen, klokheten, naturligheten och den skattkista av verktyg som finns i den kinesiska medicinen för att hålla sig frisk och vital. Vi kommer på ett lättförståeligt sätt, ge dig kunskap om  den kinesiska medicinens grunder och förståelse för hur ohälsa hänger ihop med hur vi lever. Vi kommer hjälpa dig att analysera dina obalanser. Vi ger dig även den kunskap och de verktyg du behöver för att leva livet på ett hälsosamt sätt och balansera kroppen så långt det är möjligt i självhjälpsformat.

Den finns att beställa i vår webbshop http://www.hermansdal.com/store

Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning av första tryckningen. 

book

Snöiga Vinter Kramar från Hermansdal

Tina & Annelie

Här kan du inspireras av våra tidigare blogginlägg om hälsa och den kinesiska medicinen

Här kan du lyssna på våra PODDINSPELNINGAR

 Följ oss gärna på Facebook:

Hermansdal

Hermansdals EKO

Hermansdal QiWell – Kinesisk Medicin & Healing

Välkomna in på hemsidan:

www.hermansdal.com

www.hermansdalseko.se

För att prenumerera på vår blogg, klicka på knappen nedan, ni kommer då till Blogkeen där ni klickar på ”Prenumerera-knappen” som finns i menyn till vänster. 

HERMANSDAL

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.